Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Němý film, kde ZOMBIE hrají černí domorodci. Jak komické. Maskéři neměli žádnou práci. Na černém ksichtu se totiž nedá nic udělat. A tak jen pomalu lezou. Extrémně pomalu. A film se táhne a táhne. Děj? Žádný. Herecké výkony? Dva vojáci jdou a jdou, občas vystřelí, chvíli jedou autem.... tohle by zahrál každý pitomec! ODPAD! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Neskutečné překvápko-aneb-kurva fuj, co to je za hnusné wůůdůů- ty svině jsou všude, slejzaj se za lidma jak mouchy za hovnem, nejdou vidět ve tmě a mají spotřebu čoček jak M.Manson za celou svou kariéru(no možná)... Celé vyhypované The Walking dead se může jít se svým natahovaným a telenovelním formátem klidně vysrat, protože téhle afrikánské survivalovině nešahá ani po kotníky. Nejde o to, že by to bylo akčnější, tady se taky dost mluví a vykreslují se charaktery ale postavy neřeší kokotiny a namísto toho se zabývají tím důležitým=přežitím. Tady se opravdu řeší hledání vody, benzínu, jídla, řeší se jestli vystřelit nebo né(z důvodu šetření municí a přitahování pozornosti-né kvůli sentimentálnímu vztahu k známému zombíkovi), jestli poslední vodu nalít do chladiče auta nebo to risknout pěšky, jaký zvolit cíl aby putování za záchranou mělo smysl-prostě, žádné těhotenské pičoviny a okatě autodestruktivní jednání... Navíc to má parádní casting a všichni zůčastnění jsou sympaťáci, kterým jsem držel palce.... V rámci zombie subžánru určitě plná palba. ()

Reklama

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Zasazení zombie na černošský kontinent byla trefa do černého. Nemám problém s nedějovostí, co mi ale vadí, je, že ten film nemá pořádný cíl (banální historka o záchraně rodiny, zlatá McCarthyho Cesta, kde rodinka chtěla aspoň k moři). A vůbec, není to ani moc dobře odvyprávěné. Obrazově ale paráda, vůbec to nevypadá na low-budget, který to určitě mělo. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Fanoušek zombie filmů je vděčnej za každej kousek, kterej není totálně vypatlaná kokotina bez špetky vkusu, protože pravda je taková, že i když je zrovna boom podobných snímků, těch opravdu koukatelných je pořád jako šafránu (a bohužel mezi ně nepatří ani seriál "The walking dead"). Anglická akvizice s názvem "The Dead" patří nepochybně mezi ty lepší, přestože její prapůvod vzniku vězí zřejmě v něčem tak banálním, jako je scénáristova myšlenka: "Tak kde ještě zombíci nebyli? No jasně, Afrika! Takže jedem natočit safari horor do Afriky...". A ono to kupodivu nedopadlo vůbec blbě. Mínusem jsou blbé dialogy, které navíc odříkávají nudní herci, nicméně atmosféra horké savany s courajícími se (a všudypřítomnými!) černými zombíky je povedená. A jejich likvidace rovněž. Takže za mě lehce nadhodnocené, ale přece čtyři hvězdy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MRTVÍ JSME TAK JAKO TAK“....... /// Konečně se nám zombie apokalypsa rozšířila i do Afriky (ale že těm klukům vopálenejm chutná!). Jsou všude: na poušti, v buši, u moře, v polívce..... A do toho se na pláži vylodí letadlo s partičkou běloušků. No, partička....vlastně jsou tři. Jeden to má v píči a nechá se hned sežrat, druhej vezme roha a ten třetí obleče maskáče a vydává se na svoje soukromý safari. Bez zvířat. Africký mudrování o trestu a přírodě mohlo fungovat tak před 50ti lety. Ostatně všechno mi tu připadá, jako by to měl bejt první film o ,,hladových“ spoluobčanech. JE TU NĚCO NOVÝHO? Afrika. Málo vody. V noci kosa. Soráč, ale na to, že má jít o kejhák a o zombíky celkem nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že černoch v noci je stejnej jako černoch v tunelu. 2.) Zajímá mě, co vyřeší všechny konflikty v Africe. 3.) Mám strach, že s mačetou neodvedu stejnou práci jako s pistolí. 4.) Thx za titule ,,Tysa“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama