foto

Catherine Disher

  • nar. 22.6.1960 (60 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love's Complicated (TV film)
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 The Good Witch's Destiny (TV film)
2012 Blood Pressure
Officer and a Murderer, An (TV film)
The Good Witch's Charm (TV film)
2011 Hodná a zlá čarodějka (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
2009 The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Dobrá čarodějka (TV film)
Miser Brothers' Christmas, A (TV film)
2007 For Lease
In God's Country (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
Miss Spider: Princ, princezna a včelka (TV film)
Po stopách 11. září (TV film)
2005 Care Bears: Big Wish Movie
Medvědí přízrak (TV film)
Milionová vražda (TV film)
Terry (TV film)
2004 Starostliví medvídci: Cesta do Vtipálkova
Čistá pravda (TV film)
2003 Bláznivá cesta (TV film)
Rolie Polie Olie: The Baby Bot Chase
2002 Rolie Polie Olie: The Great Defender of Fun
2001 Medvídci
2000 Franklin a Zelený rytíř
1999 Dear America: The Winter of Red Snow (TV film)
1998 Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1997 Rybárna (TV film)
1993 Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Jasnovidec
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Podvod podvodů (TV film)
1990 Dark Horse
1989 Private Capital, The (TV film)
The Long Road Home
1988 Nový život
1987 Haunted by Her Past (TV film)
1986 Murder Sees the Light (TV film)
Nelítostná pomsta

TV seriály

2020 Good Witch (TV seriál)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
Episode 9 (S06E09)
další epizody (10)
2019 Good Witch (TV seriál)
Curse from a Rose (S06E01)
The Graduation (S05E10)
The Comet (S05E09)
další epizody (11)
2018 Abby Hatcher (TV seriál)
Good Witch (TV seriál)
Tossing the Bouquet (S04E10)
How to Make a Middleton Quilt (S04E09)
All Dressed Up (S04E08)
další epizody (10)
2017 Good Witch (TV seriál)
Good Witch Spellbound (S03E11)
Not Getting Married Today, Part 2 (S03E10)
Not Getting Married Today, Part 1 (S03E09)
další epizody (11)
2016 Good Witch (TV seriál)
Secrets of Grey House (S02E11)
A Perfect Match, Part 2 (S02E10)
A Perfect Match, Part 1 (S02E09)
další epizody (11)
2015 Good Witch (TV seriál)
Good Witch Halloween (S01E11)
True Colors (S01E10)
Homecoming (S01E09)
další epizody (11)
2014 Remedy (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2013 The Adventures of Napkin Man! (TV seriál)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Bea, Again (S01E09)
Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 1 (S05E12)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Slepá ulička (S04E06)
2010 Babar a Baduova dobrodružství (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
Credible Threat (S03E11)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Dying Art (S03E09)
Dark Ride (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Unacceptable Risk (S02E11)
další epizody (26)
Turbo Dogs (TV seriál)
2007 Hurá za hádankou (TV seriál)
2005 Life with Derek (TV seriál)
Mr. Meaty (TV seriál)
2004 Atomic Betty (TV seriál)
Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
Peep and the Big Wide World (TV seriál)
Snakes & Ladders (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 The Associates (TV seriál)
Undergrads (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Rolie Polie Olie (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Skleníkový efekt/Slyšeti zvuk (S01E15)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Last Knight (S03E22)
Ashes to Ashes (S03E21)
Francesca (S03E20)
další epizody (9)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
Sailor Moon (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Fever (S03E13)
Strings (S03E12)
Sons of Belial (S03E11)
další epizody (28)
1994 Spiderman (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Can't Run, Can't Hide (S02E11)
Father's Day (S02E10)
Undue Process (S02E09)
další epizody (11)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Věčný rytíř (TV seriál)
Love You to Death (S01E22)
1966 (S01E21)
Fatal Mistake (S01E20)
další epizody (4)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
Feeding the Beast (S01E18)
Unreality TV (S01E17)
Only the Lonely (S01E16)
další epizody (18)
X-Men (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ve jménu vědy (S04E13)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Double Exposure (S01E21)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Horká noc (TV seriál)

Dokumentární

1998 Rekonstrukce zločinu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky