Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Middletonu se chystá oslava dvoustého výročí založení a pro její konání je vybrána zahrada sympatické Cassie (Catherine Bell). I přes pozdní čas je totiž plná nádherných květin. To se ovšem vůbec nelíbí starostově manželce Martě, stejně jako se jí nelíbí skutečnost, že se Cassie rozhodla v Šedém domě otevřít penzion. Prvním hostem tohoto penzionu se stává atraktivní Nick Chasen, což se zase nelíbí middletonskému policejnímu náčelníkovi Jakeovi Russellovi, který Cassie miluje. A zdá se, že jeho policajtský instinkt se nemýlí, protože Nick má zjevné postranní úmysly, které se týkají Cassie a Šedého domu. Starosti mají i Jakeovy děti. Brandon se zapletl s partou, která by ho mohla dostat do průšvihu a Lori má potíže spolužačkou, která se příliš nesnaží spolupracovat na jejich společném domácím úkolu. Dokáže i tentokrát Cassie svým neobvyklým talentem pomoci přátelům a uniknout intrikám, jejichž cílem se sama stává? (nash.)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

To, co jsem psal o prvním díle, platí do posledního písmenka i o tom druhém. Někdy zkrátka není třeba úžasného scénáře, velkého rozpočtu, srdcervoucích výkonů či rozmáchlé výroby, aby vzniklo malé filmové kouzlo. Tak jako se to povedlo u pokračování Dobré čarodějky, které je sice malé jako kapka rosy ale stejně tak svěží. K tomu navíc milé, poklidné, optimitistické a spolehlivě navozující pocit pohody, klidu a víry v dobré konce. Vůbec nevadí vyžehlený televizní vzhled, kýčovitě laskavé rodinné vztahy, řídký děj nebo hudba z Hällstromovy Čokolády, na níž se tvůrci nenámahali změnit ani tón. Chris Potter a Peter MacNeill jsou sympaťáci a Catherine Bell je tak okouzlující čarodějka, že nás tu doma dokázala očarovat všechny. Nejen svým úsměvem, klidem, ale také zručným balancováním kolem otázky zda Cassie je či není opravdová čarodějka. Jeden z mála malých televizní filmů, na které se určitě podívám znovu. ()

mi0 

všechny recenze uživatele

Oproti prvej časti oveľa slabšie a dôvod, prečo to vôbec dopozerať je veľmi prostý - Catherine... to je vlastne jediný dôvod, prečo ten film začať pozerať :D ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Tento dil byl kapku lepsi nez prvni, protoze tu mame nejakou tu napinavou zahadicku. Jako bonus uz mame opraveny Sedy dum a k nemu nadhernou zahradu. Opet pohlazeni po dusi. ()

Reklama

Reklama