foto

Peter MacNeill

  • nar. New Brunswick, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 An Audience of Chairs
My Secret Valentine (TV film)
Sweet Darling
2017 Cardinals
2016 First Round Down
2015 Let's Rap
Regresión
Vymítání Molly Hartleyové
2013 Tajemství rodného domu
Tru Love
2011 Committed (TV film)
John A.: Birth of a Country (TV film)
Pytel kostí (TV film)
Salem Falls (TV film)
Vánoční rande (TV film)
2010 Dar hodné čarodějky (TV film)
Patricia Cornwell: V ohrožení (TV film)
Záhadná minulost
2009 Leslie, My Name Is Evil
Mořský vlk (TV film)
Pláč sovy
The Good Witch's Garden (TV film)
2008 Céline (TV film)
Dobrá čarodějka (TV film)
Mayerthorpe (TV film)
Obchod se smrtí (TV film)
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Late Fragment
Smrt z podzemí (TV film)
Z vězení do éteru
2006 Bažina
Cesta k vítězství (TV film)
Heyday! (TV film)
Záhadný dům (TV film)
2005 Dějiny násilí
Kojak (TV film)
2004 Evel Knievel (TV film)
Geraldine's Fortune
Ztracený domov
2003 Krajina střelců
Na mou čest (TV film)
Sounder (TV film)
Vražedný instinkt (TV film)
2002 Darované srdce (TV film)
Vysoká hra (TV film)
2001 Kdo je Cletis Tout?
Policajtka
Soudce (TV film)
Šílenec
2000 Frekvence
Sex a paní X (TV film)
Tragédie letu 111 (TV film)
Violet
1999 Blue Moon (TV film)
Bouře století (TV film)
Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Dotyk naděje (TV film)
Vraždy podle Jidáše
Vražedná dohoda (TV film)
1998 Intrikánka (TV film)
Lví past (TV film)
Má země (TV film)
Samotáři v New Yorku
Simon Birch
Slepá víra
1997 Too Close to Home (TV film)
Zahrada k pověšení
1996 Closer and Closer (TV film)
Crash
Crash
Double Jeopardy (TV film)
Giant Mine (TV film)
Hlavolam (TV film)
Lekce (TV film)
No One Could Protect Her
1995 Butterbox Babies
Dědictví zla (TV film)
Vražedný příslib (TV film)
1994 Životy dívek a žen (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Survive the Night (TV film)
1992 Vražedné sliby (TV film)
1991 Implantáty
The Events Leading Up to My Death
1990 Stella
Šepoty
1989 C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
Captain Power: The Beginning (TV film)
Love and Hate: The Story of Colin and Joanne Thatcher (TV film)
Odepřená spravedlnost
Poslední svědek
Renegáti
Without Work: Sidetracked
1986 Do vlastních řad (TV film)
Judgment in Stone, A
Murder Sees the Light (TV film)
1985 Left Out
1981 Kings and Desperate Men
1978 Blackout
1977 Smrt ve vzduchu
Spinnolio
1976 Una magnum Special per Tony Saitta
1975 Christmas Messenger, The (TV film)
1974 Why Rock the Boat?

TV seriály

2019 Northern Rescue (TV seriál)
Making Lemonade (E02)
Qué Sera (E01)
2018 Soukromé očko (TV seriál)
Knockout (S02E10)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Magic to Make the Sanest Man Go Mad (S01E07)
2015 Good Witch (TV seriál)
This Life (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Nový světový pořádek (S05E14)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
2013 Cracked (TV seriál)
No Traveller Returns (S01E05)
Defiance (TV seriál)
The Bride Wore Black (S01E10)
Pilot (S01E01)
Call Me Fitz (TV seriál)
A Very Special Fitzmas - Part 2 (S04E10)
A Very Special Fitzmas - Part 1 (S04E09)
Brotherly Love (S04E08)
další epizody (10)
2012 Call Me Fitz (TV seriál)
And Baby Makes... Fuck!: Part 2 (S03E12)
And Baby Makes... Fuck!: Part 1 (S03E11)
Apoca' Smokes Now (S03E10)
další epizody (12)
Rookie Blue (TV seriál)
Nepořádní lidé (S03E05)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Key (S01E12)
The Irish Version (S01E04)
Kennedyové (TV seriál)
Life Sentences (E05)
Kravaťáci (TV seriál)
Obchodní finty (S01E06)
Call Me Fitz (TV seriál)
What the Fuck is a Beaver Moon? (S02E13)
Hell Hath No Drink Limit (S02E12)
Revel Without Applause (S02E11)
další epizody (13)
Městečko Haven (TV seriál)
Přeskočila jiskra (S02E04)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 2 (S01E13)
Honesty, Integrity, and Low Mileage: Part 1 (S01E12)
This Business Has Been Homicide Free for... Days (S01E11)
další epizody (13)
Rookie Blue (TV seriál)
Pomáhat, nebo chránit (S01E11)
Box je náš! (S01E03)
Tetovaný (S01E02)
Být Erikou (TV seriál)
Adam's Family (S03E11)
Being Adam (S03E05)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Business as Usual (S02E01)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)
Mr. Right (Never Broke a Promise) (S05E12)
Fuckin' Revenge (S05E11)
další epizody (10)
2004 Queer as Folk (TV seriál)
Liberty Ride (S04E14)
Proposal of Two Kinds (S04E13)
Gay or Straight? That's the Question (S04E11)
další epizody (5)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
Tweaked-Out, Fucked-Out Crystal Queen (S03E13)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
Big Fucking Mouth (S03E09)
další epizody (5)
2002 Večerník (TV seriál)
Zločin srdce (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Bowling for Equality (S02E19)
The Dangers of Sex and Drugs (S02E14)
One Degree of Brian Kinney (S02E12)
další epizody (4)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Věčný život: 2. část (S03E22)
Věčný život: 1. část (S03E21)
John Doe (S03E20)
další epizody (6)
1998 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Hrůza Halloweenu (S03E09)
Rozhřešení (S03E06)
Polibek (S03E05)
další epizody (12)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ztracený (S02E10)
Šedivý človíček (S02E08)
Válečník (S02E07)
další epizody (7)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Pod zemí/Domnělá paže (S01E07)
Hadí msta/Hlasy duchů (S01E03)
Posedlost/Mimo čas (S01E02)
Traders (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Droids (TV seriál)
1983 Backstretch (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace