Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Záměna se mi sice nelíbila, ale ponudil jsem se při ní parádně. Možná proto, že jsem nikdy neměl úžasný poševní sliz a ani nikdo nikdy nedevalvoval mé semeno, což jsou jediné dva úsměvné okamžiky snímku. Takže nějakou tu hvězdu vykouzlím za pár Goldblumových trefných postřehů a za slabost pro Jennifer Aniston, které jsem ochoten zapůjčit nějaký ten sex od chvíle, kdy poprvé usedla na gauč v Přátelích. Jejímu výběru projektů však skutečně nerozumím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Přijatelný průměr, nicméně bez sebemenší snahy o invenci a výplň té scénáristické prázdnoty všude kolem. Bohužel tu není nic, co by alespoň vyčnívalo nad ostatními ingrediencemi poctivé romance – chybí taková ta svěžest, humor, dramatické kličky, rozkolísané je i tempo a naneštěstí i samotná romantika. Pořád tak platí, že by měla Jennifer Aniston pečlivěji pátrat, do jakých vod se pouští. Třeba se Sandlerem (Zkus mě rozesmát) jí to, světe, div se, docela šlo.. ** a kousek.. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, Záměna nenabízí krom obsazení a malého bonusu pro mne v podobě podobnosti Wallyho s mou osobou nic výjimečného. Romantická komedie, která není ani moc vtipná, ani moc romantická a rozhodně nepřekvapí, neboť po nalajnovaných a dávno zajetých kolejích romantických komedií jede plynule, bez jakýchkoli zaváhání. Mně se však líbil příběh se sympatickým Wallym a posléze i Sebastianem, se standardně velice koukatelnou Anniston, ač nikdy nebyla vyloženě mým šálkem kávy, s postavou Leonarda. Všichni čtyři ústřední herci se mi moc líbili. (Kasovní) trhák to není, ale jako oddychový film? Proč ne... 80% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že duo Aniston/Bateman předvedou smršť vtipných scének, ale to se nějak nekoná. Problém u většiny dnešních komedií tkví v tom, že nejsou vtipné! To, že se u pár scén pousmějete, ještě neznamená, že jde o komedii. A Záměna tím trpí nesmírně! Na komedii to nemá dost šťávy a na romantiku je to zase moc nudné bez nápadu. Záměna je jako šumivá tableta hozená do vody. Když to uděláte, koukáte co se to, co se děje a očekáte, že se stane třeba něco jiného, co ještě neznáte, ale po vyšumění tablety si uvědomíte, že to vlastně jinak dopadnou ani nemohlo! ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá zápletka s idiot plotem, který ale není tak totálně v prdeli jako v některých jiných filmech. Takže si u toho člověk perfektně odpočine. Jason Bateman dokáže film utáhnout a to je dobře, jinak by to byla pořádná porce nepodstatného filmového materiálu. P.S. Klučina je také dost sympatický. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (11)

  • Aniston na DVD „prídavkoch“ prezradila, že Batemana pozná od svojich 25 rokov a producenti a režiséri zaznamenali ich dobrú chémiu pri spolupráci. (Arsenal83)
  • Natáčení proběhlo v New Yorku a tvůrci byli nadšeni tím, že se jim podařilo využít městských reálií, které nejsou tak úplně profláknuté. Točilo se na mnoha místech – v Soho, Upper Westside, Williamsburgu, v Central Parku, na Park Avenue, v Chelsea Piers, The Meatpacking District, Midtown Manhattan, v Queens. (Taninaca)

Reklama

Reklama