foto

George Aloi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I Love You, Daddy
Three Christs
2015 Ava's Possessions
2012 Hated
2011 Miraculous Year, The (TV film)
Velká krize (TV film)
2010 Benga v záloze
Doktor Smrt (TV film)
Dostaň ho tam
Salt
Sex ve městě 2
Záměna
2009 City Island
Dvojí hra
Dívka na přání
International
Morganovi
2008 Pochyby

TV seriály

2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Maggie (S02E04)
2015 Černá listina (TV seriál)
Džin č. 43 (S03E04)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Tučňák vede na body (S01E02)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Hra (S01E13)
2009 Cupid (TV seriál)
Kings (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
The Circle Line (E06)
42 (E05)
Boorland Day (E02)
Polda z Marsu (TV seriál)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
Ať všechny děti tančí (E10)
Super drbna (TV seriál)
Věk proradnosti (S02E18)
Ať žije Yale! (S02E16)
Proti vůli (S02E15)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V odborné péči (S08E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lead (S10E15)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
Super drbna (TV seriál)
Možná poteče krev (S02E09)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)

Dokumentární

2009 VH1 Divas Live 2009 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace