foto

George Aloi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Three Christs
2015 Ava's Possessions
2012 Hated
2011 Miraculous Year, The (TV film)
Velká krize (TV film)
2010 Benga v záloze
Doktor Smrt (TV film)
Dostaň ho tam
Salt
Sex ve městě 2
Záměna
2009 City Island
Dívka na přání
Dvojí hra
International
Morganovi
2008 Pochyby

TV seriály

2015 Černá listina (TV seriál)
Džin č. 43 (S03E04)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
Tučňák vede na body (S01E02)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
Kings (TV seriál)
Zvláštní poldové (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2009 VH1 Divas Live 2009 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace