foto

Rebecca Naomi Jones

  • nar. 1981
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rent: Live (TV film)
Someone Great
2018 French Fries
Most Likely to Murder
2017 Pěkně blbě
2016 Ordinary World
2015 Mistress America
Ratter
2014 Are You Joking?
Diagnóza žárlivost
2010 Záměna
2009 Passing Strange (TV film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství

TV seriály

2016 Zelený servis (TV seriál)
Difficult People (TV seriál)
Carter (S02E07)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
Griffinovi (TV seriál)
Carter and Tricia (S15E08)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Odd Mom Out (TV seriál)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Královny z Manhattanu (S04E14)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Block Party (E07)
Smash (TV seriál)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Bombshell (S12E19)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)

Dokumentární

2013 Broadway Idiot

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky