foto

Rebecca Naomi Jones

  • nar. 1981
    New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pěkně blbě
2016 Ordinary World
2015 Mistress America
Ratter
2014 Diagnóza žárlivost
You Must Be Joking
2010 Záměna
2009 Passing Strange (TV film)
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství

TV seriály

2016 High Maintenance (TV seriál)
Všemocný (TV seriál)
Finále 1/2 (E21)
Griffinovi (TV seriál)
Carter and Tricia (S15E08)
2015 Good Girls Revolt (TV seriál)
Odd Mom Out (TV seriál)
Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Královny z Manhattanu (S04E14)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Smash (TV seriál)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Noční můry (S01E17)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2013 Broadway Idiot

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace