Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Pořad na úrovni. Hodně rád sleduji a vždy s napětím s jakým nápadem přijdou žadatelé, někdy je to takový nápad, že se člověk až diví, proč se vůbec přihlásili. Jinak parádní podívaná, občas i nějaký geniální nápad. A jen škoda, že před investory přijdou lidé, kteří nejsou připraveni na prezentaci. A nakonec se výborný nápad bohužel nerealizuje. Pět investorů čeká ve svém doupěti na nápad, který stojí za investici. Česká verze celosvětově úspěšného pořadu. Provází Jan Pokorný. Investoři: Dana Bérová - Bývalá ministryně informatiky, Marta Nováková - Předsedkyně představenstva U&SLUNO, Tomio Okamura - Vlastní cestovní kancelář MIKI Travel, Ivan Pilný - Stál v čele české pobočky Microsoftu a Českého telecomu, Michael Rostock-Poplar - Patří mezi zakládající partnery poradenské společnosti Venture Investors Corporate Finance. / Viděné epizody z 1-2 řady cca *20.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Den D je typickým příkladem toho, že když už přijdete s kvalitní inovační myšlenkou a nemáte potřebný vstupní kapitál, je vždy po ruce někdo (v tomto případě pětice investorů), kdo vycítí vlastní šanci a ve výsledku Vás "obloží"! Česká vynalézavost nezná hranice a tak máme šanci vidět to nejlepší z domácích kutilů, kterým už Přemek Podlaha s Kozlíkem Šikulou a s Receptářem prima nápadů zavřel nadobro dveře. To vše opentleno přirozeným komentářem J.Pokorným. A závěrečná rada (ne však H.Pawlowské) pro všechny potencionální uchazeče? "Business plán, predikce a čísla jsou základ"!.-) ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A heleď ho, pan Okamura se svou vykutálenou partičkou :o). Ale jo, tenhle pořad je dalobyseříct zábavný, hlavně teda v tom, když jde s kůží na trh nějakej pošuk s totálním nesmyslem. Je zajímavý sledovat, co dělá tréma s jednotlivejma prezentátorama. Většinou se nenajde moc lidí, kteří by se chovali naprosto přirozeně a dali těm pěti na frak... A když už se najde někdo takový, tak je to většinou právě ten pošuk... Pořad je jeden z těch, který do dvou let omrzí, vyšumí a na kterej se zapomene. Ale je to rozhodně lepčí pokoukáníčko, než každopůlroční Superstár a podobný estrády. Takže Ješito, Ješito, už to máš ušito. Teda vlastně Okamura, Okamura, ten mi jistě půjčí bůra :o) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kvalita a zároveň jednoduchost se mísí tímto pořadem, který má svoje místo na trhu. Jenomže problém tkví v tom, proč vlastně se někteří chudáci snaží v této "soutěži" něco ukázat? Je zde ale i řada výborných projektů, které by se měli realizovat a investoři by je měli více podpořit. Mám výtku k investorům. Kecy typu: "začal jsem s dvackou na kontě a nyní mám miliony", jsou zbytečné, nikdo tomu nemůže věřit. Nebo ano? ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Hovori sa, ze medzi slepymi je jednocko kralom a tak bych to prirovnal k tejto reality show. Na CT1 jedna z velmi popularnych relacii ktoru vraj sleduje 500.000 ludi v Ceskej republike. Niektore projekty naozaj stoja za zvazenie a su hodne investicii, niektore len na smiech. Kazdopadne sa jedna o zdarilu prezentaciu jednotlivych napadov. Zatial vseobecne najoblubenejsie propagacie ktore nedostali od investorov ani halier boli Cokokornouty kde pan Vztekly urobil z toho one man show (84r) a Zalozfirmu.cz kde pravnik dostal do uzkych i samotnych investorov ktori mali velke oci. Len tak dalej konecne je tato verejnopravna televizia hodna mojich poplatkov co sa vobec neda povedat o inych zabavnych relaciach vysielanych na tomto programe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • V prvním díle první série se objevil i projekt "Ideální podprsenka", u kterého dodnes není známo, zda byl považován za recesi, jelikož v seriálu Ajťáci  (od r. 2006) je jeden díl parodující britskou verzi pořadu se stejným nápadem. (DexMASTER094)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)
  • Pořad vychází ze zahraničního televizního formátu, který odstartoval před jedenácti lety v Japonsku. (Olík)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno