Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

david666 

všechny recenze uživatele

Každopádně nejlepší reality show, co byla u nás uvedena. Investoři jsou výborní, s lidmi se nemažou a reálně hodnotí potencionální úspěch toho či onoho "vynálezu". Přemek Podlaha určitě čumí:-) Je až s podivem jak jsou někteří lidé nepřipraveni a myslí si, že veškeré otázky okolo byznysu za ně investoři vyřeší. ()

maxxxim 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo z TV produkcie čo nesie prvky reality a je zábavné aj bez podpory obscénnosti, krvilačnosti, či stupidity. Invencie uchádzačov o investičnú podporu kontra neoblomní investori, to je to, o čo tu beží. Výsledok je buď neľútostné vysmiatie , alebo trenice medzi investormi, ktorí prejavia záujem. Za originálny nápad, pohodovo strávených 42 minút, niekedy aj vtipné vyústenia udeľujem plný počet. Komerčné televízie by si mali zobrať príklad, ako sa robí zábavný a pritom reálny formát. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazila já, odpůrce většiny tv pořádů, úplnou náhodou při pracovní nudě a šéf by ze mě nejspíš radost neměl, jelikož jsem se do závěrečných titulků úplně zapoměla věnovat pracovní náplni. Online sleduji předchozí díly čtvrté řady, časem se chystám i na další, jelikož Den D opravdu dokáže zaujmout a udržet. Investoři čtvrté série jsou navíc hrozní sympaťáci. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Výbornej pořad , kterej si málokdy nechám ujít. Ty nápady jsou kolikrát dokonale idiotský , ale jinak mají super plány a nápady a možnost vyzkoušet si to naostro je bezva šance pro všechny kdo to mají v hlavě srovnaný a ví co chtěj. Super - doufám že to hned tak nepohřbí a budou se zlepšovat ( držím palce ) ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Den D je typickým příkladem toho, že když už přijdete s kvalitní inovační myšlenkou a nemáte potřebný vstupní kapitál, je vždy po ruce někdo (v tomto případě pětice investorů), kdo vycítí vlastní šanci a ve výsledku Vás "obloží"! Česká vynalézavost nezná hranice a tak máme šanci vidět to nejlepší z domácích kutilů, kterým už Přemek Podlaha s Kozlíkem Šikulou a s Receptářem prima nápadů zavřel nadobro dveře. To vše opentleno přirozeným komentářem J.Pokorným. A závěrečná rada (ne však H.Pawlowské) pro všechny potencionální uchazeče? "Business plán, predikce a čísla jsou základ"!.-) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)
  • John Vanhara, jeden z investorů 4. řady, se narodil a vyrůstal v ČR. Jméno si nechal změnit až poté, co začal podnikat v USA, protože "Jan" je v Americe ženské jméno. (skrblik007)
  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama