Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímku nemožno uprieť istú dávku napätia v kontexte hry mačky s myšou, kde v tomto prípade mačka je hladný, krásny tygrík a myšou sú dve chúďatká sirôtky. Z tohto dôvodu stred filmu je jednoznačne najlepší. Koniec síce priniesol dlho očakávanú dávku krvi, ale o žiadnu slávu aj tak nejde. Čistý priemer. 60/100 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli napětí stálo za to a nápad je taky velice zajímavý, tak to bylo docela hloupé a hlavně konec byl trapný. Film těží hlavně z napětí. Některé momenty stojí opravdu za to a naháněčky po domě jsou do určitého okamžiku fajn. Postupem času se ale nabalují další scény stejného rázu a film začne ztrácet. Přehlédnu-li několik nelogických situací, musím zdrbat hlavně konec, který byl úplně mega ujetý, předvídatelný a plný tradičních klišé. Fuj. Naopak ocenit můžu ty dvě kočky, nový objev Brianu Evigan a dobrého známého ze zoo, tygra ussurijského. 45% ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, Burning Bright patří mezi nejlepší zvířecí horory. Tygr je jen z menší časti digitální, čehož si velice cením. Film má sympatickou hlavní postavu, která to nemá díky bratrovi ( je autista ) vůbec lehké. Dočkáme se sice pár stupidit ( tygr+mobil, šatna ), ale je to ještě v mezích snesitelnosti. BB je navíc i vcelku napínavý. Mohu doporučit. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na zabití. Jen je otázka, kdo víc (bratr autista, tvůrčí tým). Je asi správné, že Briana Evigan chodí celý film polonahá v krátkých šortkách a sexy bílém tílku. Ostatně nelogičnosti tentokrát dělají tenhle film spíš, než že by ho srážely. Nechtěně jsem se bavil a tygr + mobil vrchol. Jinak demence podobného ražení jako When a Stranger Calls. Akorát s tygrem Bonifácem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Klasický nízkorozpočtový horor. Podprůměrné herecké osazenstvo, laciná kamera, úsměvné efekty, celková stylizace projektu dekádu pozadu... Začátek, než se začne něco dít, je vážně katastrofální. A ani s tygrem v domě nepříchází výraznější zlepšení. Měl jsem se bát, ale místo toho jsem to téměř prozíval. Příště Brianu na půlku filmu svlékněte, nechte jí pruhovanou kočkou pomalu sežrat jedno prso, a přidám hvězdičku. Přesto to uteklo zázračně rychle... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama