foto

Garret Dillahunt

  • nar. 24.11.1964 (53 let)
    Castro Valley, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Garret se narodil v Kalifornii, ale vyrůstal v městečku Selah ve státě Washington. Vystudoval žurnalistiku na University of Washington a až později pokračoval ve studiu na Univerzitě v New Yorku, kde absolvoval herecký program.

Poté, co strávil několik let na Broadwayi, Dillahunt odešel a začal si shánět televizní a filmové role. Objevil se jako pravidelný host v několika seriálech na ABC, Showtime a NBC, ale výraznější úspěch zaznamenal až v seriálu z produkce HBO DEADWOOD, kde ztvárnil dvě zřetelně odlišné postavy Jacka McCalla v roce 2004 a Francise Wolcotta v roce 2005.

V období let 2005 a 2006 Dillahunt vylíčil charakter Steva Curtise na tři sezony v seriálu POHOTOVOST a Matthewa Rosse v jedenácti dílech seriálu 4400. Následovala opět dvojrole. Johna Henryho / Cromartieho zahrál v 18ti epizodách seriálu TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ (2008, 09).

Dostal se i na filmové plátno, dokonce mu byla nabídnuta jedna z hlavních rolí ve filmu ZABITÍ JESSEHO JAMESE ZBABĚLCEM ROBERTEM FORDEM, ale kvůli kolizím s jeho seriálovými smlouvami musel odmítnout a spokojit se s menší rolí. Byl také členem herecké party v Oskarovém TAHLE ZEMĚ NENÍ PRO STARÝ. Dále může být viděn ve filmu CESTA, nebo seriálech JOHN FROM CINCINNATI, NA DOŽIVOTÍ a RASING HOPE.

Lukáš "TooMoneyToo" Urban

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Long Home
Unbound Captives
2017 Wheelman
2016 Come and Find Me
2015 Against the Sun
Beast
2014 Just Before I Go
Scribbler, The
2013 Houston
12 let v řetězech
2012 Každým dnem
Looper
Revenge for Jolly!
VysokáSexyBlond (TV film)
Zabít tiše
2010 Amigo
Burning Bright
Do morku kosti
Oliver Sherman
2009 Cesta
One Night Only
Poslední dům nalevo
Water Pills
2008 Rakeťáci
2007 Line-Up, The (TV film)
Tahle země není pro starý
Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2004 Mr. Ed (TV film)
2001 Svatý boj
2000 By Courier
1999 Poslední zavolání
1998 Remembering Sex (TV film)

TV seriály

2017 The Gifted (TV seriál)
got your siX (E06)
eXodus (E03)
rX (E02)
The Guest Book (TV seriál)
Story Seven (E07)
Story Six (E06)
Story Five (E05)
další epizody (7)
Mrtvý bod (TV seriál)
Senile Lines (S02E18)
Hand of God (TV seriál)
He Must Be (S02E10)
What a Man Can Be (S02E09)
The Last Thing Left (S02E08)
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál)
Leo's Girlfriend (S06E04)
May Divorce Be With You (S06E03)
A Romantical Decouplement (S06E02)
další epizody (4)
2015 Hand of God (TV seriál)
The Tie That Binds (S01E10)
A Flower that Bees Prefer (S01E09)
One Saved Message (S01E08)
další epizody (10)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Det. Dave Majors (S02E21)
Strážce pořádku (TV seriál)
Dark as a Dungeon (S06E08)
The Hunt (S06E07)
Alive Day (S06E06)
další epizody (8)
2014 Jak prosté (TV seriál)
No Lack of Void (S02E20)
2013 Newsreaders (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Inženýr musí zemřít (S02E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Do pekla... a zpět (S04E25)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Padlý anděl (S01E05)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Původ (S03E03)
4400 (TV seriál)
Dnes mám promoci (S03E05)
Je pryč (2. část) (S03E04)
Je pryč (1. část) (S03E03)
další epizody (5)
2005 Inside, The (TV seriál)
Deadwood (TV seriál)
Chlapec, ke kterému promlouvá země (S02E12)
Propustka pro šlapky (S02E11)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)
další epizody (10)
4400 (TV seriál)
Mámy šéfové (S02E12)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
další epizody (6)
2004 Deadwood (TV seriál)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
Byl to chlap (S01E04)
další epizody (6)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Minuta se Stanem Hooperem (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2001 Leap Years (TV seriál)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Closure (S03E04)
Akta X (TV seriál)
Souputníci (S05E15)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2005 Making 'Deadwood': Season Two (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace