Reklama

Reklama

Smash Cut

  • Kanada Smash Cut (více)
Trailer

VOD (1)

Neúspešný režisér nízkorozpočtových filmov sa rozhodne vylepšiť ich autentickosť používaním rekvizít, ktoré sú časťami tiel jeho obetí.
Režisér Able Whitman trpí frustráciami zo svojich neúspechov vo filmovom priemysle. Jeho snímky sa stretávajú s kritikou nielen odbornej verejnosti, ale aj publika. Able by si rád napravil svoje renomé. Nešťastný režisér sa ide odreagovať do striptízového klubu, odkiaľ si chce domov odviezť Gigi, jednu zo striptérok. Cestou však majú ťažkú nehodu, ktorú Gigi neprežije. Able si nevie rady, kam ukryť jej mŕtvolu a nakoniec príde na originálne riešenie – časti jej tela použije ako rekvizity vo svojom novom filme. Dokončenie plánovaného projektu si však vyžaduje oveľa viac autentických rekvizít. Je jasné, že Able ich musí zaobstarať akýmkoľvek spôsobom... (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takna tohle se mi opravdu dobře koukalo, plno scén které dávají pocu starším béčkům, v čele s Lewisem podtrhují sice bezmyšlenkový a okoukaný příběh ale naprosto dokonale ho zesměšnuje. A tak se divák může jen bavit. Nevím co od tohohle kdo očekával, ale já se opravdu bavil, navíc Hess(který tak trochu ztloustl) je briliantní herec a v tomhle hrál na jedničku, to samé Berryman který s parukou předváděl něco šíleného. Efekty gore byly celkem povedené(krom snad vypíchávání očí) a opravdu připomínaly zlaté 70 léta. Prostě parádní práce. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem měl odpadové hodnocení podepřené pouze vtipnou hláškou o tom, jak mi nervové buňky při sledování Smash Cut páchaly sebevraždu, ale když teď vidím od několika lidí poměrně vlídné přijetí, nedá mi to napsat něco víc. Častokrát si všímám, že když se v nějaké nové (odpusťte mi ten výraz) sračce objeví některý ze známějších herců ze starých kultovních/zapadlých hororů, skákají jejich zatvrzelí fanoušci nadšením do stropu, protože je to "vynikající pocta", "béčko jako z osmdesátek", "maximální guilty pleasure" apod. Ačkoli je to většinou kravina prostě proto, že je to kravina a její účastníci nemají a nikdy neměli ani zbla talentu, popřípadě už o všechen přišli. Tvořit tyto retrosračky pro mě jednoduše postrádá smyslu - v minulosti jich vzniklo až dost. Nehledě na to, že "vzdát poctu" přece nemusí znamenat (a neznamená!) kopírovat své předobrazy se vším všudy, i s jejich laciností, brakovostí a hloupostí. ()

Reklama

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Mal som čo robiť, aby som nezaspal... Smash Cut je blbosť, ktorú natočil asi nejaký párnokopytník, ktorý do nej obsadil úplných chujov, ktorým kraľuje David Hess (čudný kríženec Rickmana a Englunda) a prekvapivo celkom obstojne hrajúca (a oblečená!!!) Sasha Grey. Na ňu sa síce pozerá viac než dobre (preto aj nehodnotím ako odpad!), ale tiež by radšej mohla ostať pri žánri, ktorý jej ide najlepšie (svieže porno s názvom Smash Cunt by som si teda pozrel :)). Za zmienku stojí aj Michael Berryman, ktorý už asi nevie čo so sebou, lebo normálny človek so štipkou sebaúcty by takého vola zo seba robiť nenechal. Zápletku radšej ani nekomentujem, len podotýkam, že námetom podobný Hills Run Red je OVEĽA zábavnejší a krvavejší a hlavne - lepší. Sebaparódia je veru dvojsečná zbraň - a Smash Cut sa na ňu priam hádže. Never more... ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Hamlet is the greatest work in a history of English literature. Murder, incest, fear, insanity, suicide, murder after murder until the stage is littered with bodies ! Nahláškovaná, skrz na skrz laciná groteskní podívaná, co přetéká zábavnými odkazy a solidními nápady. Nestárnoucí David Hess opět dokazuje, že na to má, Sashi Grey sluší i jiný žánr a Berrymanův příčesek je prostě k popukání. Demarbremu se s ohromným nadhledem podařilo přenést atmosféru z natáčení do filmu samotného. Nádherná konceptuální pocta Lewisově práci a zároveň guiltiest pleasure of all time. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak horory sleduji už několik let a je to jeden z mých neojblíbeněších žánrů. Tenhle film je něco nepředstavitelného totální trash doporučuji vypnout mozek jinak se na to nedá opravdu dívat. Nejdivnější nejstupidnější nejujetější film jaký jsem kdy viděl. P.s. gore je opravdu příšerné ale co už aspoň je sranda. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama