Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Vitex26 

všechny recenze uživatele

Svého času vtipný sportovní magazín je dnes už spíše snůškou statistik a nic nepřinášejících technických vymožeností. Bohužel i úroveň redaktorů, zejména tedy komentátorů přímých přenosů, které jsou samozřejmou součástí tohoto pořadu, šla výrazně dolů (kupříkladu Hölzel je příšerný, přestože na Vlastimila Vláška ze Studia fotbal teda nemá). Někdy je tam té profesionality (u některých i rádobyprofesionality) až příliš. Zlaté časy, kdy Záruba kolem sebe ve studiu třískal hokejkou a při přenosu Kladno - Jihlava vtipkoval, že při buly kapitánů Zajíc vs. Vlk je to tu jako v ruské pohádce. Komentuji však pouze samotný pořad, český hokej jako takový mám moc rád, i přesto, jaká sebranka ignorantů jej teď vede. To by ovšem bylo na delší debatu, která se sem ani nehodí. A souhlas s duklak2, extraliga bez Dukly není ono! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nelze hodnotit sportovní přenosy, jak tu mnozí zmiňují. Když už ale na ČSFD máme zástupy odpadních filmů, proč tu nemít jeden z nejkvalitnějších sportovních pořadů u nás? O Otíkovi si můžeme všichni myslet své, ale nikdo mu neodpáře, že šéfuje našemu nejlepšímu sportovnímu zpravodajství. Buly je pak jakýmsi Olympem, i přes humorné postavičky Záruby, Dusíka, Vichnara a nastoupené mladé generace. Jsou to právě tito pánové, kteří dělají Buly zajímavým a zábavným zároveň. ()

Reklama

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Nebudu dávat hvězdičky jen za to, že znám Davida Lukšů. Takový žabař opravdu nejsem. Já oceňuji profesionálnost a jakousi lehkost s níž nám moderátoři a komentátoři předkládají neuvěřitelné kvantum statistik. Zvlášť Robert Záruba je tím proslulý. Do jeho statistik bych chtěl jednou nahlédnout. Je proslulý i tím, že si domlouvá schůzky s hráči, aby mohl předkládat i perličky z jejich života, které by se nikdo jiný jen tak nedozvěděl. ()

lundgren86 

všechny recenze uživatele

podobně jako většina diskutujících, dnes už při několika přenosech týdně, kdy u některých ani studio v tradiční podobě není, pořad úplně nevyhledávám. Současný model obšlehlý trošku od Hockey Night in Canada ale rozhodně není špatný či nekoukatelný. Ale pět hvězdiček určitě dávám hlavně kvůli dobám minulým, kdy nám přes základní část nabízel pořad jediný extraligový přenos týdně (dohromady 19+utkání hvězd, vysílalo se aspoň jednou z každého stadionu). V první přestávce sestřihy z předchozího dne a tématický seriál (např. o stadionech) a ve druhé okénko do 1. ligy či extraligy juniorů a dorostu. :) Nedělní kolo nám pak shrnulo druhý den ještě hokejovofotbalové Dohráno. Kór v době, kdy měl ligový fotbal na Nově a později i Primě nevalnou prezentaci, tak extraligové 2,5 hodiny v sobotu večer působily dost příjemně. ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat. ()

Reklama

Reklama