Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

paulusm 

všechny recenze uživatele

Tak z pozice hokejového fanouška je velmi dobře, že nějaký takový pořad u nás je a, že existuje taková zapálená skupina kolem Roberta Záruby, která je rok co rok ochotná tento pořad připravovat. Co se týká obsahu pořadu nemám co bych vytknul. Přímý přenos, vstupy z ostatních stadiónu a komentáře odborníků. Nepochybuji, že člověk co celý život hraje hokej na profesionální úrovni není odborník, ale v televizi jen potřeba i projev a ten bohužel u některých odborníků není. Jediná věc, která mi vysloveně vadí je nemoderní stará grafika, která se za posledních 10let nikam neposunula. Je to škoda, protože si myslím, že by to ten pořad výrazně obohatilo a posunulo do 21.století. I tak se rád na přímý přenos podívám, ale na studio už méně. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že nelze hodnotit sportovní přenosy, jak tu mnozí zmiňují. Když už ale na ČSFD máme zástupy odpadních filmů, proč tu nemít jeden z nejkvalitnějších sportovních pořadů u nás? O Otíkovi si můžeme všichni myslet své, ale nikdo mu neodpáře, že šéfuje našemu nejlepšímu sportovnímu zpravodajství. Buly je pak jakýmsi Olympem, i přes humorné postavičky Záruby, Dusíka, Vichnara a nastoupené mladé generace. Jsou to právě tito pánové, kteří dělají Buly zajímavým a zábavným zároveň. ()

Reklama

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Buly je furt to, co bejvavalo, akorat ze jsme premlsani a v jeho pocatcich to byla bomba. A furt vysoka kvalita (mluvte o hokeji 2x, 3x tydne pres 20.let, hmmm🤔). 4* za to, ze CT furt neni schopna zbavit vnimaveho divaka naslouchat komentarum nekterych komentatoru, a to konkretne Vichnar (a, i kdyz s hokejem nesouvisi), panove Capek a Karoch. A pozor: Hölzl je sice pln nadseni, ale kvalita jeho komentaru a poznamek/otazek je velmi nizka. A nejvetsi sranda je, jaxi z nekterych Antosovych komentaru dela Pospisil a Hölzl prdel (i kdyz si mysli, ze to divak nevidi) ()

TheGunner 

všechny recenze uživatele

Buly dnes (29.11.2009) slaví 700 vydání a můžeme s čistou hlavou říct, že zaslouženě. Na tomto pořadu je vidět kus odvedené práce. Nesouhlasím s tím, že to není to, co bejvávalo, ba naopak se to podle mě dál zlepšuje. Hokej šel za dobu vysíláni tohoto pořadu hodně nahoru a studio se tomu dokázalo přispůsobit. Prostě tohle je milník mezi všema sportovníma pořadama. HC Vítkovice!!! ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Nebudu dávat hvězdičky jen za to, že znám Davida Lukšů. Takový žabař opravdu nejsem. Já oceňuji profesionálnost a jakousi lehkost s níž nám moderátoři a komentátoři předkládají neuvěřitelné kvantum statistik. Zvlášť Robert Záruba je tím proslulý. Do jeho statistik bych chtěl jednou nahlédnout. Je proslulý i tím, že si domlouvá schůzky s hráči, aby mohl předkládat i perličky z jejich života, které by se nikdo jiný jen tak nedozvěděl. ()

Reklama

Reklama