Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (129)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Je sice netradiční hodnotit na filmové databázi i tento druh pořadů, ale proč ne? Vždy výborně připravení reportéři, komentátoři a sportovní experti (kteří jsou o několik levelů výše než ti fotbaloví v podobných pořadech), dobrý formát a hlavně tradice, to vše dělá z Buly nejlepší pravidelný sportovní pořad u nás. Buly pomáhá svou trochou k tomu, že všichni máme moc rádi hokej a je důstojnou stálicí v programu hokejového národa. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Musím smeknout před tím, jak moc kvalitně se Buly vyvinulo. Ještě před 10ti lety nic moc pořad vysílající hokej živě. Dnes si prakticky nedokážu vybavit, který sportovní pořad (jakýchkoliv sportů) by měl větší kvalitu než Buly. Nejen extraliga, ale i reprezentace, jsou na velmi vysoké úrovni a i když nemám rád spoustu komentátorů, tak vřu pokaždé, když si nějaký zápas ukradne jiná televize pro sebe. Kvalita a propracovanost Buly je prostě o několik tříd jinde, než ostatní sportovní pořady. 95% ()

Reklama

MarekT 

všechny recenze uživatele

Co se tady dá hodnotit? Mě akorát napadá profesionalita komentátorů a reportérů, no a částečně recese. Stará škola (Záruba, Vichnar) jednoznačně za pět, jejich mladší kolegové jsou na tom bohužel hůře, ale i tak je Česká televize se sportovními přenosy na tom u nás nejlépe (vzhledem ke konkurenci ale nevím, jestli se tím dá zrovna chlubit). Musím dodat, že víceméně hodnotím hokejové přenosy obecně, protože hlavní náplň Buly - extraligu jsem sledoval dlouho s odstupem, což ale změnila sezona 2009/10, ve které se staronovým účastníkem stala moje milovaná KOMETA. Čtyři hvězdy jsou, myslím, dostatečným vyjádřením úcty k redakci ČT. P.S. Nemohu si odpustit menší vsuvku - účast Komety v ELH bych rozhodně nenazýval břečkou, extraligu to určitě obohatilo více, než kdyby na jejím místě byl Chomutov. Tak jsme to koupili, no a co, no a co... ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Na Česko asi nejsledovanější sportovní pořad,ale je to jen Extraliga. Takže pro fanoušky plecháren a pro toho,kdo nemá rád show NHL :) Takže pouze průměr,ale když to srovnám s přenosem florbalu,házené,futsalu nebo jiného paskvilu,tak je to to nej v ČT 4 SPORT. Skoro na každej zápas si vsázím co je v TV,tak se alespoň u tohoto průměrného pořadu tolik nenudím. Sázka pochopitelně musí být 1000 Kč a více na match aby to mělo význam vůbec sledovat. ()

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je těžké ohodnotit,protože vlastně nemá konkurenci a je těžké ho k něčemu přirovnávat,alespoň já si to tak myslím.Pořad mi vyhovuje hlavně v tom,že ho vidím často,je přehledný a až na nějaké drobné vyjímky jsou tam lidi,který hokeji opravdu rozumí.Opakuji až na určité vyjímky !! :D Celkově to mám ale rád a sleduji to,protože hokej miluju,takže hodnotím lepšími 4* :) ()

Reklama

Reklama