Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejvytrvalejší ze všech televizních magazínů na české televizní scéně vysílá od září 1992. Za předchozích 12 let uplatnilo Buly originální styl hokejové zábavy. První magazín Buly má pořadové číslo 448. Při plánovaném rekordním počtu TV-utkání je možné, že během finále dovrší Buly hranici 500 odvysílaných dílů. (oficiální text distributora)

Recenze (130)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako komentátoři stále více chybující statistik a hokejový nadšenec Záruba, chemický prvek Dusík nadužívající slovo "prostovlasý", občas vtipný Hölzel a dvojitý salchov Vichnar, jistící to raději už jen ze studia. K tomu experti vládnoucí slovem i el.tužkou: chytrolín Králík a zmatený Zajíc, nevýrazný Antoš se rty kubánské tanečnice, někdy až moc objektivní rudooký Hosták, pohodový Pospíšil, "pojď sem, kam jdeš" Richter a nad tím vším Ota černá záře nad Kladnem, jehož z funkce sesadí snad jen chmurný žnec. Co se profesionality týká, zažívá Buly v současnosti docela progres a bez problému si udržuje pozici domácího jednookého krále.. ()

zeleznak 

všechny recenze uživatele

Buly je furt to, co bejvavalo, akorat ze jsme premlsani a v jeho pocatcich to byla bomba. A furt vysoka kvalita (mluvte o hokeji 2x, 3x tydne pres 20.let, hmmm🤔). 4* za to, ze CT furt neni schopna zbavit vnimaveho divaka naslouchat komentarum nekterych komentatoru, a to konkretne Vichnar (a, i kdyz s hokejem nesouvisi), panove Capek a Karoch. A pozor: Hölzl je sice pln nadseni, ale kvalita jeho komentaru a poznamek/otazek je velmi nizka. A nejvetsi sranda je, jaxi z nekterych Antosovych komentaru dela Pospisil a Hölzl prdel (i kdyz si mysli, ze to divak nevidi) ()

Reklama

kiros179 

všechny recenze uživatele

Vesměs profesionální tým hokejových komentátorů i samotných odborníků (Záruba či Pospíšil jsou opravdoví profesionálové), čím dál větší pokrytí jednotlivých ligových kol, občas zajímavý pořad z hokejové minulosti (v hudebním podkresu od Chicane - tam jsem bezbranný :p). I přes občas zkostnatělé věci jako Radegast index (seriously???) či stále dokola opakující se (tzn. čím více jí sledujete, tím více vás nudí) Zlatá helma je to stále solidní hokejový pořad, který musí každého hokejového fandu bavit. 80% ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Ač se v pořadu možná nezabývají nejlepší ligou světa, rozhodně ho dělají nejlepší komentátoři, takže pokud chcete v českém éteru sledovat hokej - Buly je nejlepší volbou. Jiné Tv kanály jako nova sport atd možná davají potencionálně atraktivnější zápasy, komentátoři se ale těm z ČT nemohou rovnat. PROTO JEDINĚ BULY !!!! :) ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Záruba je jasná jednička mezi českými sportovními moderátory a kolem něj se v průběhu let vytvořila velmi solidní moderátorská a expertská skvadra, jenž pro fanoušky hokeje (mezi které se rád hlásím) zprostředkovává tento sport kvalitní a pestrou formou. Kdo pochybuje o kvalitách hokejového vysílání na ČT, ať si vzpomene na ta mistrovství, která vysílala Nova. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno