Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

FriendWithin 

všechny recenze uživatele

Poulíček: „Připomínám, že ještě nemůžete hádat samohlásky, to jen tak kdyby vás to lákalo..." Vypatlaná soutěžící: „ E..." Poulíček: „Zaprvé E už tam je a za druhé nemůžete hádat samohlásky. " Vypatlaná soutěžící: „ Tak I..." To je prostě krása! Některé výplody soutěžících by zasloužili nějakou cenu (např. Agroameričané, S jako Šimon, S jako Cyrano, atd.) No jo, bývaly to krásné časy. ()

acn 

všechny recenze uživatele

Klaním se a děkuji nadpozemskému archandělovi CaryMaryFuckovi z galaxie 1024, posílám požehnání královny Nefertari z 5D společně s astrosračkama a energií na dálkovou aktivaci světelného sloupu Aleše. Po nalezení kompilací soutěže s točivým chrámem hoven uváděným sportovním šamanem Beďarem Hlavoprdelním se má inteligence stala zápornou a začal jsem věřit v existenci u s háčkem. Napínavý boj pestrobarevných kvočen, jejichž záliby tvoří zakázané pletení, vyšivání, hajaja hačiči a zaklínání kolotoče, mi způsobil prudký anální výtok energie velkého architekta umístěného ve světelných krystalech, a aby toho nebylo málo, spatřil jsem i Honzu Musila, tudíž mi bylo hned teplo a nebyla potřeba nasadit si tukozářivé sluníčkové kalhoty z domácího pletení. Destrukci jakékoliv zbytkové inteligence od soutěžící zet, žet, řízek se slovem odmež doprovodila soutěžící, která se snažila napálit Vysmátou Prdel doplněním písmenka ť jako ťulpas do slov věří/pochybují. Šamanský beďar se ale napálit nenechal a zavedl nové pravidlo "A jako Alice" aneb per tam souhlásky, samohlásky, astročakry a zmrdstvo všeho druhu, já mám bankrot děkuji. Prostě nahovno a všechno v prdeli. ()

Reklama

vZeč 

všechny recenze uživatele

Když to teď občas vidím v televizi s Poulíčkem, nemůžu se zbavit dojmu, že se do té soutěže hlásili jen samí debilové. Jinak je to obrovské GP, protože na Pavlovi je krásně vidět, jak se drží zuby nehty toho, aby těm debilům nenaznačil, jací debilové to jsou a vůbec celý koncept té soutěže je strašně srandovní a nesmyslný ()

tetraedr 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že takový skvosty, jako se najdou mezi soutěžícími tohoto pořadu, se jen tak nevidí. Blikající kolotoč se navíc vesele točí a poblikává si poté, co ho obézní důchodkyně Zdražmila Soukupovna, která mimochodem ráda čte a chodí na vycházky se psem, roztočila svými levicovými prsty div ho neurvala. To celé se děje pod taktovkou moderátora známého jako učesaná prdel. Opravdu palec hore. Dávám jednu povinnou lidově-demokratickou rudou hvězdu. Nechť nás i nadále vede k zářným zítřkům a dalším takovýmto pořádům jenž televizní zábavu vrací o 1354651681681 let dozadu! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Soutěž asi celkem zábavná pro soutěžící, pro diváka zřejmě také, i když nemohl bezprostředně vidět, kolik písmen by přinesl jeho tip. Jen tak lze vysvětlit popularitu této jednoduché hry. Vzpomínám si, jak i mě zastihla soutěž u babičky před obrazovkou, a když se měl hádat název kapely, tak jsem bez jediného zobrazeného písmenka uhodl "Laura a její tygři" :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)

Reklama

Reklama