Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Mara (Michelle Page) přijíždí k opuštěné řece, kde jako malá kempovala se svým otcem. Ten ale před nedávnem zemřel a tak chce Mara rozprášit jeho popel na jejich oblíbeném místě. V momentě, kdy se to chystá udělat, se na místě u řeky objeví neznámý muž, který ji od jejího činu odradí. Mara po chvíli zjistí, že od cesty zmizelo její auto. Muž jí nabídne svezení. Mara přijímá a on ji zaveze do svého domu, kde společně s jeho ženou povečeří. Mara se rozhodne v jejich domě přespat, protože se blíží noc. A protože Mara netuší, že onen pár je ve skutečnosti dvojice sadistických zvrhlíků, bude to její nejhorší noc v životě. (montel)

(více)

Recenze (34)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Flipnicem.Za málo peněz hodně muziky.Na film jsem koukal hlavně kvůli Billovi.Protože si získal můj hluboký obdiv excelentně zahranou rolí Otise ve filmech Dům tisíce mrtvol a Vyvrženci pekla.Zde opět nezklamal a předvedl skvělý výkon.I ta jeho pošahaná stará.Přesně tyhle role mu sedí.Stručně shrnuto.Amatérské?Určitě.Zábavné?Kurevsky. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V podstate štandardný moderný exploitation. Nejedná sa o vyslovene nízkorozpočtový projekt, aj keď za 2 mega $ sa dnes v USA dá sotva nakrútiť nejaký zázrak. Tvorcom Rogue River sa však podarilo tak akurátne namiešať všetky potrebné subžánrové ingrediencie - záporáci sú poriadne nechutní a zvrátení, nechýba trochu gore a aspoň jedna netypická vražda, objavia sa aj určité formy týrania a obete si so svojimi trýzniteľmi nakoniec tradične vymenia role. Ja som bol vcelku spojný, aj keď neviem, či by som vedel náležite odpovedať, keby sa ma o 2-3 mesiace niekto opýtal, o čom bol film Rogue River. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(65/2014) / Pokus o moderný kanadský exploitation. Zámer dosiahnuť požadovaný disturbing feeling sa do istej miery aj podaril naplniť, všetko ostatné zostalo na pol cesty. Napätie poväćinou ani neexistuje, scenár a tuposť postáv na maxime. Oceňujem aspoň tú snahu sa do tohto minoritného žánru aspoň pustiť. (5/10) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Trošku ujetá záležitost, která sice ničím neoslní, na druhé straně se na to dobře kouká a několikrát jsem se i škodolibě zasmál. :-) Námět filmu je obehraný až hrůza, nicméně solidní herecké výkony dělají i tuctový příběh zajímavým, třebaže některé „šokující“ dějové zvraty jsou poměrně snadno předvídatelné. Přesto tento film jako celek představuje slušně odvedenou filmařinu, navíc ukočírovanou v kratičké stopáži, takže si myslím, že si to své fanoušky najde. Sice jsem za celou dobu nepochopil, o co těm dvěma vlastně šlo, ale to asi není podstatné. Dojmy z filmu mám spíše pozitivní, a to je to hlavní. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sice za tři hvězdy, ale poměrně dost slabé. Rogue River je totiž čistě průměrným exploiterem, v němž nenarazíte na špetku invence, ale i takhle špinavě průzračná adorace slavnějším bratříčkům nemusí nutně nasrat. Bill Moseley opět dokazuje, že je to muž dvou tváří (na první pohled milé a té psychopatické) a některé násilné momenty dokonce překvapí. Škoda závěru, který nepůsobí tak depresivně, jak by určitě chtěl. Ale díky střídmé stopáži to hezky uteče, takže proč ne. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno