foto

Chris Coy

  • nar. 1.5.1986 (32 let)
    Louisville, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Discarnate
Trial by Fire
2015 The Culling
2014 Chraň nás od zlého
Kristy
Smrtelné proroctví
2012 Rogue River
2011 Hostel III
Ptáčata
2010 Greenberg

TV seriály

2018 Castle Rock (TV seriál)
The Box (S01E04)
Local Color (S01E03)
Habeas Corpus (S01E02)
další epizody (4)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
The Feminism Part (S02E07)
další epizody (9)
Code Black (TV seriál)
Third Year (S03E01)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
další epizody (7)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
A Connection Is Made (S04E06)
Kingdom (TV seriál)
Old Pueblo (S03E08)
Platinum Level (S03E07)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2015 Poslové (TV seriál)
Zač bojujeme (E10)
Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Budujeme, bojujeme (S12E13)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Vzpomínky (S05E09)
Čtyři stěny a střecha (S05E03)
Cizáci (S05E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rabid (S09E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec vymahače (S09E17)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Oběť (S03E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední píseň (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Friending Emily (S14E06)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Blaze of Glory (S02E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Není tam (S04E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Mé vnitřní zvíře (S01E09)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Nikdo nás nedostane (E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polní myši (S10E18)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
Nikdy mě nenech odejít (S02E05)
další epizody (4)
Zákon gangu (TV seriál)
Něco za něco (S02E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Sběratel bot (S05E14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace