foto

Chris Coy

  • nar. 1.5.1986 (34 let)
    Louisville, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Cowboys
The Killing of Two Lovers
2018 Discarnate
Trial by Fire
2015 The Culling
2014 Chraň nás od zlého
Kristy
Smrtelné proroctví
2012 Rogue River
2011 Hostel III
Ptáčata
2010 Greenberg

TV seriály

2019 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
This Trust Thing (S03E06)
You Only Get One (S03E05)
They Can Never Go Home (S03E04)
další epizody (5)
2018 Castle Rock (TV seriál)
Krabice (S01E04)
Local Color (S01E03)
Habeas Corpus (S01E02)
další epizody (4)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
Inside the Pretend (S02E09)
Nobody Has to Get Hurt (S02E08)
The Feminism Part (S02E07)
další epizody (9)
Code Black (TV seriál)
Third Year (S03E01)
2017 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
My Name is Ruby (S01E08)
Why Me? (S01E06)
What Kind of Bad? (S01E05)
další epizody (7)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
A Connection Is Made (S04E06)
Kingdom (TV seriál)
Old Pueblo (S03E08)
Platinum Level (S03E07)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Podvojná pravda (S06E08)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2015 Poslové (TV seriál)
Zač bojujeme (E10)
Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Budujeme, bojujeme (S12E13)
2014 Prozíravost (TV seriál)
Silence (S03E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Vzpomínky (S05E09)
Čtyři stěny a střecha (S05E03)
Cizáci (S05E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Rabid (S09E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec vymahače (S09E17)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... the Tell-Tale Heart (E05)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Oběť (S03E05)
Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Chudákův ráj (S03E09)
Nenechávej mě tady (S03E08)
další epizody (10)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední píseň (S05E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Friending Emily (S14E06)
2011 Strážce pořádku (TV seriál)
Blaze of Glory (S02E06)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Není tam (S04E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Mé vnitřní zvíře (S01E09)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Nikdo nás nedostane (E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Polní myši (S10E18)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Časovaná bomba (S02E08)
Propusť mě (S02E07)
Nikdy mě nenech odejít (S02E05)
další epizody (4)
Zákon gangu (TV seriál)
Něco za něco (S02E09)
Vražedná čísla (TV seriál)
Sběratel bot (S05E14)
Kriminálka New York (TV seriál)
Druhá šance (S06E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a cizinec (S08E02)
2008 Mentalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky