Reklama

Reklama

Recenze (12)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Indický snímek evropských rozměrů. Krátké, svižné a nečekaně dějově sevřené. Příběh vychází z klasického námětu o skupině lůzrů, která se nevědomě zaplétá do čím dál větších problémů. Vtípky, jsou většinou povedené a snímku se daří relativně dobře fungovat v mezích černo humorné gangsterky. Škoda že v závěru klesne zpět do spirály, ve které hlavní postavy přestávají být hybatelem děje a vše se kolem nich prostě děje. Na jedné straně to ironicky pomrkává na zavedená schémata – bez svého zapříčinění jste se do toho dostali, stejně z toho vyváznete – nicméně divácky to až tak uspokojivé není. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nevedela som, čo môžem očakávať, ale nakoniec to dopadlo tak, že som sa smiala od začiatku do konca :-) Indická variácia na komédie, kde sa nímandi zapletú s gangstrami, sa mimoriadne vydarila. Ak má film dostať 5*, či už je to dráma alebo bláznivá fraška, musím to cítiť v kostiach okamžite po jeho skončení. No a toto bolo čisté nadšenie. Mňamka presne podľa môjho gusta :-) ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Vypointované, svižné, vtipné a v konzervativním prostředí indického komerčního filmu, kde se ještě před pár lety slovo "sex" jen opatrně hláskovalo, taky dost drzé a provokativní. A ač je Delhi Belly jednoznačným úspěchem na všech frontách (na další film v režii Abhinaye Deola se vážně těším, píseň 'Bhaag D.K. Bose' nemůžu dostat z hlavy o Imranu Khanovi už nesmýšlím jinak než jako o nové herecké hvězdě), je zřejmé, že jeho hlavní nosník tvoří vydařený scénář Akshata Vermy. Od něj se mají současní bollywoodští scénáristé co učit. 85% ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Delí belí, snad to na třetí zátah dosleduju, Zatím funguje jako slušná ukolébavka. Že má dánský herec Kim Bodnia problém s kariérou mi tedy přišlo už delší dobu, ale že se dopracuje k roli Rusa v indickém filmu, i když tedy z produkce Aamira Khana? Občas si vzpomenu na Bollywood Calling: Herec: - „Role v Indii? Tak zoufalý nejsem.“ Jeho agent: - „Ale jsi.“ Takže na třetí pokus dosledováno a závěr mě překvapivě docela bavil. Přestřelka vypůjčená od Tarantina. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

A zase ten odpuzující plakát! Dlouho jsem to odkládala s tím, že na další zombíky nemám náladu, a oni to žádní zombíci nebyli, i když tedy k tomu nebylo daleko. Z počátku se vše točí kolem fekálního humoru - jak už nápis na plakátu napovídá - ale pak se film rozjede do klasické komedie. Bodnia v župánku, chlapi v čádorech, no mě to rozesmálo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už jsem pár indických komedií viděl, i docela divnohumorných, ale takhle ztřeštěnou ještě dosud ne. Indický film, kde jede fekálně lúzrovský humor a úplně normálně se mluví o lesbách (ve smyslu jejich existence), to jsem tedy nečekal. Říkal jsem si, že když to nemá ani dvě hodiny, bude to o něco ochuzené, ale ne, dokonce i na taneční čísla dojde. Vcelku milé překvapení. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Priemerný fil s priemernou zápletkou troch ťuťmákov, ktorí popletú dodávku "tovaru" pre mafiána, ktorí ich za to prenasleduje...Dá sa to vidieť, ale žiadny ohurujúci zážitok nečakajte, ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Očakávala som niečo oveľa, oveľa lepšie. Pripadalo mi, ako keby si úživali nadobudnutej slobody a tak vložili slovo "fuck" do každej druhej vety. A po chvíli to prestalo byť vtipné. *** Väčšina zábavných scénok bola ukázaná v upútavke a trochu aj v promo videách. Celkom chytrý scenár, skvelé momentky. Gang pašovateľov bol zábavný. Z hereckého obsadenia sa mi najviac pozdával Kunal Roy Kapoor. Vir Das strávil väčšinu času v kŕčoch (:D) a Imran si zachoval pravý poker face. *** Nie je to film, ku ktorému sa vrátim, ale rozhodne sa teším na hudobné videá (ktoré neboli súčasťou filmu). Hudba bola skvelá, ale v rámci filmu celkom zabudnuteľná. Keby som na nej takú dlhú dobu nezávislačila, ani by som si ju nevšimla :) Za Jaa Chudail a Aamirovu "itemovku" sú to silnejšie tri hviezdičky (postarali sa o potrebné oživenie). *** Keď už indickú komédiu, tak to radšej Tere Bin Laden a Aagey Se Right - tie boli viacej mojou šálkou kávy :) ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Delhi Belly - tak tento indický film dokazuje, jak je humor relativní a očekávám, že hodnocení bude dost různorodé. To co je vtipné pro mne nemusí být určitě vtipné pro další diváky. Já jsem se tentokrát bavil... ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

To si takhle pár Indů řeklo , že by nebylo mít na škodu nějaké známější evropské jméno v titukách svého filmu. A tak si pan Bodnia udělal z Dánska dovolenou do Dillí , kolik toho tam pak viděl je otázka . Kameo se celkem vyvedlo , film je na Bolyvůd docela umírněný , tanečky jsou tam jen 1x a pak až v titulkách. Zlatý střed , pobavilo , nenudilo , pár akcí je tam fakt dobře zvládnutých. Ale na zlatou sošku to nebude. ()

Reklama

Reklama