Reklama

Reklama

Vražedné horko

  • USA The Steam Experiment (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest osob je uvězněno a terorizováno v místních tureckých lázních. Uvěznil je bývalý profesor univerzity, který je násilím drží v extrémně teplém místě, aby dokázal světu, jak destruktivní vliv má oteplování na lidský organismus. Jeden detektiv musí nalézt lázně anebo souhlasit s publikací prací psychologa v novinách. Je to podmínka, kterou si stanovil únosce, než vypustí své objekty pokusů... (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Uvěznit šest polonahých lidí (tři holky a tři chlapi) v sauně, abyste upozornily na globální oteplování, je celkem zajímavý, leč výstřední námět na pornofilm. Dost podprůměrný námět na horor a úplně debilní námět na drama... Bohužel tvůrci snímku Steam Experiment si vybrali třetí možnost a výsledek dopadl dle očekávání :o( Dávám jednu hvězdičku za obnažená ňadra Eve Mauro (jop... mě stačí ke štěstí málo) a jednu hvězdičku za Erica Robertse, který jediný pochopil, že do sauny se v plavkách prostě nechodí a vystačil si s bederní rouškou :o) Nejpodivnější scéna: Když Armant Assante masíruje záda Valu Kilmerovi... chlapci, chlapci... tady někdo chce natočit pokračování Zkrocené hory po dvaceti letech... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Kilmer, Assante a Roberts. Tři moji oblíbení herci v jednom filmu, to přeci nemůže být tak zlé. A taky není. Scénář sice potřebuje trochu práce, ale je to slušně zahrané a hezky natočené. Rozhodně to není film roku, ale fakt nechápu, jak můžou mít kokotiny jako jsou např. Voskové děti, ve kterých také uvidíte A. Assanteho, lepší hodnocení než tohle. ()

Reklama

isikud 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že Val Kilmer klesnul až takhle hluboko. Naprosto se ztotoňuji s předchozím komentářem PetraPana2 a sérii nepovedených věcí bych ještě rozšířil o úžasně stylově vybavenou výslechovou místnost a policejní stanici a pro mě nesmyslné prostřihy Kilmera stojícího před dětským kolotočem. Jednu hvězdičku dávám za moje osobní napětí, který z pánů, jestli Kilmer nebo vyšetřující polista se při výslechu rozbrečí dřív. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Strasne nezaujimavy film, v ktorom je kopa debilnych dialogov a napatie filmu uniklo niekde prec daleko od tohoto filmu. Vo filme ma skoro nic neoslovilo, ze by to bolo dobre. Okrem par zaberov, kde islo o krk o tych debilkov v tej saune. Tuctovy thriller, ktory u mna nema sancu, aby som si ho znova pozrel niekedy v mojom zivote. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Už mi začíná být Val Kilmera vážně trochu líto. On to není zase tak špatný herec, ale poslední dobou hraje v takových pí..., že to snad už ani není možné. Vždyť se podívejme jenom na rok 2009 – Hardwired, The Thaw, The Steam Experiment – jedna zhovadilost větší než druhá (hlavně teda Hardwired). The Steam (Chaos) Experiment je neskutečně nudný film absolutně o ničem, přičemž nejhorší jsou pasáže z lázní. Nažloutlé, rozmazané záběry na potící se bandu idiotů, občas dva prolínající se obrazy v jednou, dialogy typu „já chci ven“, případně „všechno je tvoje chyba“ - no děs! Scény mimo lázně vyplňují převážně záběry na Val Kilmera, který dělá to, co umí nejlépe – sedí, mlčí, špulí rty a čumí do blba. Ke konci přihodí alespoň kvalitní tik – no dejme tomu. Ovšem vrcholem je prvotřídně pitomá pointa, která celé veledílo vkusně zakončí. Můj verdikt – škoda elektřiny. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama