Reklama

Reklama

Zítra snad bude líp

  • USA Every Day
Trailer

Komedie o newyorském páru středního věku (Liev Schreiber, Helen Huntová), jenž prochází milostnou krizí.  Ned (Liev Schreiber) se potýká s krizí středního věku. Pracuje jako scénárista na jedné šokující polo-pornografické televizní show, což ho ani trochu neuspokojuje. Jeho patnáctiletý syn mu právě oznámil, že je gay a druhý, jedenáctiletý má pro změnu téměř ze všeho strach. Jeho žena Jeannie (Helen Huntová) nastěhuje k nim domů do New Yorku svého nemocného a zahořklého otce (Brian Dennehy) z Detroitu, čímž atmosféra v jejich již tak napjatém vztahu ještě více zhoustne. A navíc Neda začne svádět jeho sexy kolegyně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý námět s výborným hereckým obsazením, který se ale ztrácí v celkem plochém zpracování bez hloubky, což je opravdu velká škoda. Nejvíce mě ve svých rolích potěšili Helen Hunt, Ezra Miller (nečekaně) a Brian Dennehy. Zkrátka průměrné drama ze života jedné rodiny, ve kterém se řeší klasické problémy - neurazí ani neohromí. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Někdy je těžké zařadit film do toho správného šuplíčku - no tady to očividně nevyšlo, protože Every Day není drama a už vůbec ne komedie, právě naopak. Je to film, kde se vlastně nic moc nestane a my jako voyeři nakoukneme do jedné rodiny, která běží v zaběhlém režimu, jehož poklid naruší příchod nerudného dědy, který má své nejlepší časy za sebou. Zajímavá je ústřední dvojice Schreiber-Huntová, kteří k sobě tak nějak patří i nepatří a myslím docela dobře vystihují fungující, leč ne úplně vášnivý manželský pár. A celé to pak skončí stejně, jako to začalo - nenápadně, do ztracena... ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Průměrný snímek typu- "od všeho trochu" nicméně ve svém žánru patří určitě k těm povedenějším. Místy nějaká vtipná scéna, místy trocha až černého humoru a do toho všemi klišé zápletkami prolezlé drama. Pokud nebudete očekávat nějaký nadstandardní kinematografický zážitek, tak myslím že je film shlédnutelný i když takový nemastný neslaný a znovu si ho nepustím. ----" I better go pick Jonah up before someone else does."---- " You were never able to take criticism either." "I think it depends on how it's given." "There's no easy way to give it. It's like medicine. You just take it... if you really wanna get better."---- Za mě to je někde mezi dvěma a třemi hvězdičkami. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Situace s teplým šéfem, který je místy pes a místy kamarád, nebo soužití s těžce nemocným tátou/tchánem by si zasloužily víc prostoru a film na nich mohl stát a skvěle fungovat. Témat je ale mnohem a mnohem víc, jenže je na ně pouze 89 minut. Syna a manželku bych klidně odkázal na druhou (až třetí) kolej. Pro televizi ale jinak docela fajnový film s pár zajímavými zápletkami a osudy. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Příběh to byl nadmíru dobrý, jenže vyprávěný odjinud, z jiné galaxie. Námět si zasloužil evropské vidění filmu, španělskou rozvernost, francouzský šarm, severskou depresivnost, ale ne americké nicnedělání. Helen Hunt zde byla jen mírně hysterickou stárnoucí ženou, Ezra Miller bohužel nebyl charismatický Kevin, ale unylý gay, takže si o něm nikdo nemusel promluvit, jak se toho kdysi dožadovali Britové. A Brian Dennehy, to bývalé charismatické chlapisko, které mohlo roztřískat skálu pouhým pohledem, zde představoval chrchlajícího dědka nad hrobem a na invalidním vozíku. Tvůrci dostali všechny ingredience potřebné k namíchání Bloody Mary, vetkli je správně do sklenice, promíchali a vyšla jim obyčejná voda. A určitě ani sami netuší, jak se to mohlo stát. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama