Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

Reklama

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že zvláště někteří jsou k tomuto pořadu až příliš přísní. V dobách, kdy to běželo, jsem byl malé dítko a ptákovinám, které vesměs zahrnovaly pády a nebo domácí zvířata, jsem se smál. Samozřejmě že časem to začalo být úmorné a i u nás doma došlo na moment, kdy se televize najednou nezapnula. A ano, směšný byl i Eduard Hrubeš a ten klip se smějícími se lidmi. A hovořit o tom humoru, že je trapný, je liché - protože drtivá většina humoru obsahuje buď neštěstí jiných, nebo sex, nebo fekálie či politiku. I ve společnosti se přátelé nejspíše zasmějí při vzpomínkách na to, co se jim přihodilo za nehodu. A pak, v rámci toho, co humor nabízí, si tento pořad vedl docela dobře. ()

Ioannes odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad pro dementy, kteří se válejí smíchy pod stolem po zhlédnutí supermegagigaultrahypervtipných klipů, v nichž a)někdo spadne b) na někoho něco spadne c)někdo spadne a na někoho něco spadne. Klipy byly obvykle upraveny zvukově: Byl k nim přidán "akční" zvuk či umělý smích. Škoda, že nebyly upraveny i obrazově, například přidáním černých obrazů, které by zcela zabíraly všechny snímky filmu. V každém díle byla soutěž: Diváci měli za úkol ze tří soutěžních klipů vybrat ten nejtrapnější. Pak vítěz (autor nejtrapnějšího klipu) házel velkou molitanovou kostkou na zem a podle čísla, které hodil, vyhrál kameru. Na výběr bylo 6 kamer podle čísel 1 až 6. Škoda, že tehdy nezkrátili tu celou proceduru vybírání ceny vítězem. Vítěz tehdy mohl házet na zem svou kamerou. Místo čísel na kostce by se hodnotil počet kusů, na který se jeho kamera rozpadla. Celkové hodnocení kvality pořadu činí nula hvězdiček, tj. odpad. Jednu hvězdičku navíc bych býval dal, pokud by tvůrci tohoto pořadu v jeho názvu byli vyměnili druhé té za em. /Edit: Odpad umocněn na druhou. Může za to zjištění, že tento pořad stále běží. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno