Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý manželský pár (Sarah Shahi, Milo Ventimiglia) má veľa problémov po strate ich syna. Aby to nestačilo, život im začne komplikovať aj záhadná návštevníčka. Je ňou vystrašené dievča, ktoré o sebe tvrdí, že prežilo autonehodu a teraz ju prenasledujú záhadní maskovaní muži. Tí krátko po jej príchode prichádzajú do domu a začína sa desivá hra na mačku a myš! (Kadas97)

(více)

Recenze (88)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský pár, ktorý sa trápi nad nedávnou stratou ich syna je jedného večera postavený do pozoru, keď im na dvere zaklope vystrašené dievča. Tvrdí, že mala autonehodu a že ju prenasledujú divní chlapíci v maskách. Pozvú ju teda dnu, no onedlho sa objavujú aj prenasledovatelia a tak sa začína ich „home invasion“ a zároveň hra na mačku a myš s manželmi. Potešilo ma, že ich hneď po chvíli nechytili a nepreklopilo sa to na opozeraný exploitation, ale napínavá naháňačka trvala prakticky až do konca a nenechala moc vydýchnuť, čo mi bolo sympatickejšie než nejaké prvoplánové mučenie a čvachtanie krvavých končatín. Takže aj keď sa tu gore scén človek nedočká, hororovej kvalitatívnosti filmu to neuberá; je poriadne napínavý, atmosférický, kvalitne natočený a ani chvíľu nenudí. Príbeh sa drží skôr v úzadí a to hlavné odkryje až v trochu rozporuplnom závere, no ináč to bolo super. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NASTAVIT NEUSTÁLÝ REŽIM HRŮZY A NAVODIT EMOCIONÁLNÍ STAV, VE KTERÉM…“ /// Celkem brzo se začnou dít zajímavý kousky, podpořený vkusnou zvukovou složkou. Dobrá, možná jde jen vo tlačení na pilu ve stylu Ils, hra na honěnou, schovku, tejrání neviňátek, ale ty lidi se naštěstí nechovaj (úplně) jako debilové. Nevěřím jim, to zas takový frajeři nejsou, ale uznávám, že ten konec …. POZOR! SPOILER! … jsem fakt nečekal! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Dneska jsem potkal čuráky, co rozmisťovali po lese repráky. P.S.: Bydlím u lesa. 2.) Rachel se mě rozhodla konfrontovat s traumatem. P.S.: Stejně tě ty čubko jednou dostanu! 3.) Thx za titule ,,c.tucker“ a ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nějaká atmosféra tam je a i když to trvá moc dlouho, dívá se na to dobře. Jednou jsem se i lekl, sice fakt maličko, ale lekl. Problém je ale v tom, že závěrečný zvrat se dá odhadnout už od první minuty. Mě se to povedlo a spíš jsem doufal, že z toho nakonec vypadne něco jiného, ale bohužel se tak nestalo. Navíc ten zvrat je u hororů snad ten nejodhadnutelnější minimálně od roku (bacha, hodně malý spoiler) 1999. Kvůli tomu všemu Static prostě nemůžu hodnotit výš, než 2* ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jonathan a Addie majú za sebou ťažkú životnú skúsenosť. V jeden nešťastný deň prichádza o život ich malý syn Thomas. S neľahkou situáciou sa obaja vyrovnávajú po svojom. Pokiaľ sa Jonathan snaží dokončiť svoju knihu, Addie stále myslí na tragédiu, ktorá ich postihla. Keď už sa zdá, že sa život začne obracať na dobrú cestu, prekvapí ich nečakaná návšteva. Mladá, žena prichádza v nočných hodinách žiadať o pomoc. Niekto ju totiž prenasleduje a ona je v ohrození života. je ale všetko tak ako sa na prvý pohľad zdá? Static sa síce snaží, ale kvalitu už spomínaného, podobného snímku, The Strangers, v žiadnom prípade nedosahuje. A to takmer ničím. Todd Levin síce taktiež vsadil na atmosféru, ale bolo toho pramálo. Gore - 0, lakačky - 0, napätie 4 z 10. Jediné pozitívum sa tak stáva príbeh, či herci a ich výkony. Záver sto krát obohraní zo španielskej "dielne". Tento horor, respektíve skôr mysteriózna dráma sa tak v mojich očiach stáva len slabšou, priemernou jednohubkou - 50%. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je tak mdlý, nudný, slabý a nevýrazný home invasion, až je mi s podivem, že má vůbec 55%. Průběh je drasticky pomalý, kamera má typický béčkový filtr, herci a jejich charaktery se chovají jako kreténi a finální wannabe zvrat v posledních 5 minutách je vyloženě směšný, bez pointy a zanechá v divákovi jen myšlenku ve stylu "a co jako?". Pí*ovina na entou a ztráta 80 minut mého života. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama