Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Fr 

všechny recenze uživatele

Ministerium für Volksaufklärung Und Propaganda..... Vážené dámy, vážení pánové, VŽDYŤ JE TO PRDEL !!!! Je obdivuhodné, jak Tarantino (E.Roth) dokáže maličkostmi vytvořit mystický svět čehokoliv. Třeba fašismu. Nehodnoťme kvalitu něčeho, co vzniklo pro pobavení. Nebo jednou budeme nuceni hodnotit věci, ze kterých nám bude na blití…. (možná, že už je pozdě…) ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Frederick Zoller se stal chloubou německého národa, výstavní skříní armády třetí říše. 4 dny dokázal sám vzdorovat americké přesile......Co já NATO? Eli Rothovi jdou trailery. Thanksgiving byl to nejlepší z Grindhausu a Nation's Pride pokračuje v nastolém standartu. Daniel Brühl jako německé válečné eso a hrdina s puškou v ruce nemá chybu. Palí jednu krutou hlášku za druhou, ani jedna nemine cíl. Jenom by mě zajímalo, kdo tento film produkovala a za koho se ve skutečnosti Tarantino považuje:-) ()

Reklama

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

Němci by nic takovýho v tý době nebyly schopný natočit....takovej styl střihu-montáže se objevil až v 60. letech.....ale jasně, nejvtipnější na tom celym neni vyřezanej háknkrojc do podlahy, ale to, že v reálu by se Američani s nějakou historickou památkou určitě nepárali... :))) Viděl sem filmovou verzi i ten kraťas...mimochodem....Už v samotnym filmu mi to přišlo jako nadsázka.....ale v pohodě.. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Německý odstřelovač Frederick Zoller kosí z věže přesnými zásahy neustále se zvyšující počet amerických vojáků. Ve volné chvíli (při komplexní americké palbě) si nožíkem rýpe svastiku do prkenné podlahy, ale pak se opět chopí své zbraně, kterou nechá chrchlat kulky až do úplného vyhlazení bezradných útočníků. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo pokud jde o recesi, tak v tom jsou pánové Quentin Tarantino a Eli Roth „mistři“. Především však druhý jmenovaný by se měl více soustředit na natočení kvalitních filmů (celovečerních), protože právě s jeho kousky mám občas dost velký problém, je vůbec shlédnout až do konce. Tenhle ujetý kousek si však nezaslouží býti zbytečně moc kritizován, protože jako „propaganda a vtip“ posloužil docela dobře. Divák se nad jeho naivitou zasměje, nábojů tu bylo vystříleno opravdu požehnaně a bylo vidět, že hlavní hrdina si to dosyta užíval – „fofrem bych ho obsadil do dalších nepostradatelných“… ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama