Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemám nič proti trailerom na neexistujúce filmy. Nápad točiť upútavky na snímky, ktoré nikdy neexistovali, sa mi zdá dokonca celkom zábavný. Zopár takýchto kúskov z retro horrorového projektu "Grindhouse" som si hodne obľúbil. No táto vec, "Pýcha národa", ma vôbec neoslovila, ani nepobavila. Nacistický vojak na kostolnej veži, čo presne mierenou streľbou likviduje zástupy amerických vojakov. V réžii Eliho Rotha je aj tých necelých sedem minút neznesiteľná nuda. ** ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Ehhh.. A to mělo být co? Brühl coby übersniper kosí z kostelní věže kdesi v Itálii zástupy Amíků. Používá k tomu normální pušku bez optiky... Amíci chtěj věž odtřelit, ale hlavní velitel ji hájí coby slavnou památku a tak to na věž perou všichni jen z thompsonů až renesanční omítka lítá... A Brühl je kosí a kosí až je dokosí a je konec... Na trailer je to moc dlouhé, na ostatní moc krátké. ...Tarantina jsem ve filmu nezaregistroval. * * ()

Reklama

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Trochu stupidní, moc propagandistické a nefilmové! Prostě ani Daniel Brühl nehraje, tam jen střílí do bůh ví čeho a po střihu se jako muška ukáže americký voják zasažen a těžce vetšinou krvácející! Doopravdy unikátní hloupost, ale do Hanebných panchartů se to hodí, jak chtěl Tarantino ukázat Němce, spíš nacisty! ()

MickeyH. 

všechny recenze uživatele

Jak je vidět, mnoho uživatelů čsfd netuší proč tento film vznikl. Asi si neumí přečíst ani ten text v sekci "obsah". To je škoda, protože snad jen kvůli tomu to má tak špatné hodnocení. Pokud se má tento film posuzovat zvlášť, tak opravdu není moc ohromující, ale podíváme-li se na to ze širšího pohledu, pak film splnil účel a pro mě je to skvělá práce, kterou Eli R. s bráchou zmákli a tím se tak mohli podílet na Panchartech, což je daleko větší dílo. ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Tak originální bonbónek sem fakt nečekal! Na ploše šesti minut nedokáže nudit a Eli nám servíruje jeden kill lepší než druhej a občas proloží výbornym vtípkem. To vše s naprosto vážnou tváří Daniela Brühla, zmítanou všemožnýma emocema. Navíc má Zoller snad ještě větší body count za minutu než John Rambo v do Pekla a zpět. Maximální zábava... A "Making of" taky stojí za vidění. Nejlepší bonus z panchartího dývka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama