Reklama

Reklama

Písečná smrt

(TV film)
  • Kanada Sand Serpents (více)

Veliteľ amerických špeciálnych jednotiek Richard Stanley (Jason Gedrick) sa spolu so hŕstkou svojich najlepších ľudí vyberie podľa rozkazu preskúmať akúsi baňu hlboko v srdci afganskej púšte. Na ich veľkú smolu sa však zakrátko nielenže ocitnú v zajatí na všetko odhodlaných bojovníkov Talibanu, ale o niečo neskôr i na... Jedálnom lístku obrovitánskeho prehistorického púštneho červa! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Blbost na kterou jsem se děsně těšil. Filmy typu Tremors mám prostě moc rád Tohle tomu sice nešahalo po kotníky ale i tak se na to dalo dívat. Co mě vyděsilo když jsem viděl cover poprvé bylo to logo. MenEater series je totiž strašně zklamávající firma která má vždycky dobrý náměty ale posere to vždycky provedením. Ne jinak to je tady, ale kvůli mé slabosti dávám 3*. Prostředí kde se film odehrává je pěkné, teda myslím tím že filmy který se odehrávají v nějakých bojištích působí dobře, horší to je ale s efektama. Ty jsou slabé ale co mě totálně vytočilo bylo gore a krev. Skoro ani kapka krve tu není což je strašná škoda protože třeba Tygr lidožrout od stejné firmy tu krev měl. Sice to byla blbost daleko větší ale prostě měl aspon tu krev. Tady červ vždycky slupne obět jako malinu. Co mě překvapilo byl konec, sice to je takový přiblbý hrdinství ale byla to příjemná změna. Pro fanoušky dnešních béček rozhodně doporučuji. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pořád říkám, že raději mechanické efekty než špatné digitální. Červům z Chvění i Duny nesahají tihle ani po kolena. A protože Olgoj chorchoj se vyskytuje údajně v poušti Gobi ( a nežere lidi), jde jen o fantazii filmařů. Nic proti, kdyby příběh nebyl neskutečně hloupý, ale budiž, i to se někdy dá, pokud mu nechybí vtip či napětí. Zde se nedostává obojího. Pokud se ovšem nebudete smát scénám typu: malá dívčina skočí před auto s vojáky, aby jim zabránila pokračovat po zaminované cestě. To se převrátí, řidičku zavalí a ostatní se notně potlučou. Nemeškají a společně s holčičkou a místním domorodcem se vydají úprkem po oné zaminované cestě....statečná řidička se obětuje....Příbuznost některých scén s Vetřelci zřejmě nebude náhodná. ()

Reklama

hajdano 

všechny recenze uživatele

Pár facek by zasloužil už ten, koho jen napadlo realizovat tenhle projekt. Primitivní efekty, které snad dělal nějakej teenager na počítači ve svém osobním volnu, hrůza co se může dostat do televize 3 desetiletí po natočení prvního Vetřelce s dokonalými triky ... od první minuty člověk ví, jak všechno dopadne. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na céčkový Eco horror primerane dobré. Aj keď herci ako zvyčajne nestáli za veľa kostýmy a zbrane boli prekvapivo uveriteľné. Strieľalo as dokonca zo slepých nábojov žiadny plameň z hlavne nebol pridaný cez PC efekt to som v týchto lacných brakoch ešte nevidel. Dokonca aj gigantické prehistorické dážďovky boli pekne spracované. Slabšie boli akurát napísané postavy. Každý sa chcel obetovať za každú cenu. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

TV film a opět hromada chytrolínů zde vytasila neprávem odpad. Výborně zvolené prostředí, dobří zbytečně nepřehrávající herci, dvě příběhové linie (amíci versus talibanci, amíci versus mega červy) a hlavně absolutně fajnové technické provedení. Kamera až na ty momenty třesu působila velmi jistě a dokázala vytvořit v té poušti alespoň nějakou atmosféru. Samozřejmě, kdyby je tam místo superčerva likvidovalo něco jiného, mohlo to být o několik tříd výš, ale bohužel už to tak tvůrci vymysleli, takže se s tím nedá nic dělat. Pro mě osobně snesitelné béčko v parádním prostředí. 55% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama