Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Majkowski odpad!

všechny recenze uživatele

Když se Vojta Kotek a Jirka Mádl dají dohromady, skoro nikdy z toho nevznikne něco pěkného a tento pořad, bohužel, není výjimkou. Někdo by to nazval českou verzí Equals Three z produkce Raye Williama Johnsona, ale takovéto tvrzení je pro Equals Three urážkou. Stahovák vám může přijít aspoň trošičku vtipný, když budete mít po celou dobu vypnutý zvuk a zavřené oči, které otevřete jen když se pouští nějaké to vtipné video. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pokud se polemizuje nad tím, zda je tento pořad vůbec vhodný do televize, tak bych byl pro, aby tam byl. Poněvadž spousta lidi internet nemá nebo se v něm neumí pohybovat nebo ho nepoužívá na vyhledávání debilit. Tím, že je tento pořad pěkně sesumíruje, ušetří tak mnohým spoustu času či práce. Navíc dva zkušení hráči to moderují přesně tak, jak si pořad tohoto typu zasluhuje. Nemám se Stahovákem nejmenší problém. Je sice pravda, že Nova to trochu přehání s pouštěním videí z Youtube, jakoby zapomněla na to, že se dá zprávařit i jinak, ale pro tuto zábavu se to hodí. Snadnější než pořady na téma homevideo. ()

Reklama

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečný pořad, který si zaslouží horší hodnocení než odpad. I když, existuje? Vždyť každý má doma net a videa si můžeme pouštět kdy se nám bude chtít. Je rok 2010 a tento pořad ještě nevysílali. Že by ho zrušili? Vlastně ne, teď běží v telce upoutávka že bude stahovák od února znova běžet. A máme se prý na co těšit. Jelikož vysílací čas bude po desáté večer, tak prý vidíme i lechtivá videa. Ale bude to už beze mě, protože já se dívat nebudu. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Zvědavost (málem) zabila D.Moorea. Viděl jsem dnes necelých deset minut tohoto zábavného TV pořadu. Nedá mi to, ale musím citovat Jiřího Jsemblb Mádla, který spolu s Vojtěchem Trapnýmvolem Kotkem komentoval jakési amatérské video dvou dívek slovy: "Nevíme, jestli jsou blbý jako vagon sraček, ale..." a tak dále. Já taky nevím, jestli jsou Mádl s Kotkem blbí jako vagon sraček nebo ne... Ale ubozí, trapní, okoukaní, nezábavní a patrně i mentálně postižení, to ano.__P.S. Koho pohoršilo slovo sračka vyskytující se v mém komentáři třikrát, ať napíše do televize. Naučil jsem se ho ve Stahováku. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama