Reklama

Reklama

EZO.TV

(pořad)
Talk-show
Česko, 2009, 65 min

Účinkují:

Vlastimil Brůček, Jolanda

Obsahy(1)

Chcete znát svůj osud? Zavolejte a dozvíte se více o vaší lásce, zdraví, kariéře, financích...  Ezo TV nabízí divákům možnost obdržet radu živě od věštců, kteří vynikají v různých věšteckých metodách, jako je astrologie, tarotové karty, zvláštní věštecké nástroje (např. kameny, křišťálová koule), numerologie a počítačová analýza, což poskytuje vzrušující rozmanitost programu. Hlavní témata diskuse zahrnují lásku, kariéru a finance. Ezoterická profesionální telefonní služba, která už je úspěšná v mnoha zemích, konečně i u nás! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (265)

lodka 

všechny recenze uživatele

Kdybych se díval jen na tohle a nic přitom nic jiného nedělal, tak se po pár minutách asi půjdu oběsit. Jiný rozměr však tento pořad nabírá, když se přes noc potřebujete něco naučit nebo vypracovat a podkres je mimo kafe jediná varianta jak neusnout. Oblíbená hudba, kde znáte text, je rušivá, protože alespoň mě nutí si podrukovat melodii a tím pádem je těžké se soustředit. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Když se zadaří ala Stanley a dotaz svědí mě koule nebo Vlastík Plamínek co bubnuje EZODC (cover na ACDC :D) tak bezkonkurenčně nejlepší komediální seriál na pokračování. V ranních hodinách vždycky pobaví ;) ()

Doomer odpad!

všechny recenze uživatele

No je dobře vidět co jsou tydle různé existence zač, fakt nechápu jak někdo může věřit astrologii nebo kartám. ()

Ewík 

všechny recenze uživatele

Z celé EZO.TV mě dokáže v bezpečí udržet pouze Alešova upgradeovaná verze Šambaly 12 D :-D Za něj ta jedna hvězdička. Zato Vlastík (http://www.youtube.com/watch?v=cXIpG8m6kdc - u Krause) mě vždycky dokáže vyvést z míry - ať už se štěnetem, zebrou nebo s Bárou... A ostatní mě nezajímají. S pivkem a dobrým kolektivem docela sranda. ()

acn 

všechny recenze uživatele

Pekelná show plná intergalaktického cestování, dračího přitepleného reiki, kreslící pomatené báby, astralních sraček a hromady LSD kombinované s kokainem. Vlastík je pravděpodobně převtělená šambala, která chce vymýtit všechnu negativní energii světa pomozí svého EZO/DC. Ač Vlastík statečně bojoval s velkým štěnětem a do-do-do-domorodcem, nakonec ho zákeřně ze zálohy při pervitinové meditaci přepadla průjmová veleještěrka a chodíci reklama na prasata Jolanda. Ta díky svému neuvěřitelnému umění věštit budoucí minulost sní totiž tolik polívek, že všichni umřeme hlady. Takovéhle mimozemské garniprůjmy jsem ještě nikdy neslyšel. ()

Chuppa odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný jak se daj v dnešní době vydělat prachy na tuposti a debilitě ostatních lidí. Za 90Kč/minutu si dokážu vymslet podobný sračky!! ()

Don82 odpad!

všechny recenze uživatele

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚ! ŠTĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚNĚ! Člověk jménem CaryMaryFuck nahrál, sestříhal a dal na YouTube klenot televizní zvrácenosti. Díky němu můžeme obdivovat výkony "profesionálů" EZO.TV kteří se při živém vysílání dostávají do jiných dimenzí jsoucna, "věští" budoucnost, sází jednu perlu české mluvnice za druhou a nakonec vám ještě tvrdí, že to všechno je pro vaše dobro a že oni to myslí vážně a jsou tu jen pro vás. EZO.TV je především hodně dobře promyšlený obchodní model který sází na manipulaci s lidmi. Na druhou stranu díky některým volajícím kteří buď nevědomky a nebo záměrně dělají v televizi opravdu prvotřídní show plnou ultra speciálního humoru pro fanšmejkry. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu proč tam lidi volají. Stejně víc utratí než získají když je cena jednoho telefonátu 90 Kč a ještě musí čekat až je přepojí do studia. Ani to není vtipné když ty zmalované umělotiny pořád melou to samé dokola. Jasné, vůbec ty jejich zadání nejsou těžké. Ale ještě horší jsou ty prolhaný kartářky. Málokterá věštba vysmolená z karet je pravdivá. ()

Angel30 odpad!

všechny recenze uživatele

To si dělaj srandu ne? Tohle je vážně síla, jen vidím, že to začíná, tak přepínám jinam. Divím se lidem, co ztrácejí čas sledováním tohohle stupidního pořadu. ()

marek29 odpad!

všechny recenze uživatele

Formát tohoto pořadu má na televizních obrazovkách dobře stanovené svoje místo v nočních hodinách. A to právě proto, že větší blbost nelze na televizní obrazovce spatřit! Horst Fuchs z teleshoppingu je oproti tomu adept na Oscara! Když přehlédnu, že nevěřím na věštění a esoteriku vůbec, nemá mi tento pořad co nabídnout. Jde jen o vytahování peněz z lidí, kteří volají na předražená čísla a nechají se obírat o peníze. Na druhou stranu autor asi nedře bídu s nouzí. Zkrátka a dobře - dle mého názoru je to ztráta času trávením u televize, ve které běží tento pořad! Děj nula, občas si z nich někdo udělá srandu když tam volá opilý, ale to nemáte jistotu že se právě vám ve 2:00 poštěstí :) ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu jak tam někdo může volat. Ty kreatury, co tam sedí a předvádí bejkárny, by měly někam zavřít a nepustit. Komentář od Phobia to vystihl přesně :-DDD ()

habertek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto je odpad odpadů!!! Otřesnější sračku na obrazovky už plesknout nemohli! Nechápu ty lidi co tam volají...asi nemají všech pět pohromadě! Už jenom za ty peníze co provolají by se mohli objednat k pořádné kartářce a nepřestává mě udivovat jak jsou ty kartářky/kartáři drzí a jak odbívají volající. P.S: Molh by mi někdo říct z jakých ústavů vybírají ty rádoby kartářky a kartáře??? ()

Reklama

Reklama