Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (157)

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Příjemně překvapila Gillian Anderson a Emma Mackey. Seriál chvílemi připomíná komedie typu American Pie a chvílemi se tváří jako 13 Reasons Why. Nelze si nevšimnout, že do rolí žáků střední školy kterým má být 15-17 let jsou obsazeni herci výrazně starší. Rovněž nelze přehlédnout naprosto šíleně našroubované LGBT v kombinaci s různými etniky.

plakát

Šingeki no kjodžin: Chronicle (2020) 

Sestřih událostí z prvních 3 sérií a nic navíc, vhodné akorát tak na připomenutí událostí před nadcházející 4 sérií.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Seriál vynechává původ zaklínače i celého světa i přesto jsou zde narážky na kojunkci sfér, mutageny, ... jako by to měl být fan seriál pro znalé. Povídky jsou příšerně osekané navíc se děj odehrává v dvou místy snad i ve třech časových linkách zároveň, mezi jednotlivými díly jsou naprosto nesmyslné časové skoky. Nedokážu si představit, že by se v tom bordelu dokázal někdo kdo neví o co jde zorientovat. Chybí vysvětlení/popis jednotlivých frakcí a i přesto se jim a Yennefer seriál věnuje více než samotnému Geraltovi. Naprosto otřesné CGI, počínaje úvodní bitvou s kikimorou přes hromadné bitvy konče zlatou slepicí místo draka. Ač se má jednat o fantasy ze slovanského prostředí tak z toho tady zůstal jen příběh o zákonu překvapení zbytek všeho slovanské byl vypreparován a zůstalo z toho impotentní tuctové středověké fantasy s načančanými herci s vybělenými zuby, kteří se do seriálů vůbec nehodí, neodpovídají popisům postav a jejich výkony jsou stejně tak skvostné jak celý seriál. Aby to nebylo málo tak seriál prošel důkladným blackwashingem, který se nevyhnul i důležitějším postavám, díky tomu v seriálu uvidíme bizárnosti typu černoch v středověké plné plátové zbroji, černé drydády, trpsalíci, elfové nemluvě o dalším multikulti paskvilu, který zabíjí i ten poslední dojem z toho, že to mělo být fantasy.

plakát

Star Trek: Discovery - Bratr (2019) (epizoda) odpad!

První polovina dílu jsou nesmyslné dialogy ve stylu VKV obohacené o rádoby moudra silně připomínající citáty z facebookové zdi puberťačky. Druhá polovina je naprosto nesmyslná akce plná chyb okořeněná dějovým zvratem každých 30 vteřin.Vše samozřejmě ve striktních multikulturních a SJW kvotách a pravidlech, už tam jenom chybí jednorožec. Samozřejmě nemůžu opomenout pokračující dehonestaci postav a celého universa... vulkán Sarek starající se o emoce a empatii, llrel jako kancléřka klingonské vysoké rady, kaptián Pike zavádějicí podivnou demokracii ve velení a ke každému rozhodnutí musí mít souhlas nejméně dvou žen na můstku. Jakoby nestačilo, že v Discovery Spockovi do rodiny přidali negerskou kukačku tak celá tato série bude zřejmě pokusem o zneuctění této legendární postavy. Sonequa Martin-Green, alias agresivní čivava stále posouvá limity pro nejprotivnějšího herce.

plakát

Black Panther (2018) 

Jedna * za Serkise a efekty jinak je to velkolepá kopa hnoje.

plakát

Star Trek: Discovery (2017) (seriál) odpad!

Nepřekonal jsem problém s tím, že technologie Discovery neodpovídají časovému zasazení(pár roků po původních seriích s J. T. Kirkem) a stejně tak i klingoni jejich technologie a celá jejich kultura, která odporuje(ignoruje) jejich vyobrazení před i po Discovery. Přitom právě časové zasazení má slušný potenciál protože v těchto dobách začala válka mezi federací a klingony. Válka je tady spíš pozadí celého děje a místo toho se hlavní dějová linka zamotala do míšení dimenzí a cestování v čase, což je pro mě u Star Treku snad vždy průser a tady se to jenom potvrzuje. Možná se autoři báli, že vyobrazení soubojů z války by bylo stereotypní a nudné bez hlubšího příběhu jako většina Star Treků, ale za mě by to bylo pořád lepší než tento spletenec. Když už jsem u toho cestování v čase tak vzhledem k tzv Star Trek Reboot sérii filmů, která se vrací do doby před Discovery, může Discovery zobrazovat již potencionálně neexistující časovou linku. Protivní herci v čele s Sonequa Martin-Green tomu taky moc nepomáhají a jednu * snad jen za povedené efekty a sem tam nějakou scénu. Po shlédnutí prvního dílu druhé série jsem přehodnotil své hodnocení a ani tu jednu hvězdičku si to nezaslouží. Paradoxně The Orville ač to má být parodie na Star Trek, tak je to mnohem víc star trek než tato žumpa vydávaná za Star Trek.

plakát

Terminator Genisys (2015) odpad!

Zrecyklované scény z 1. a 2 .dílu. Naprosto nezvládnuté cestování časem, které ničí původní dějovou linii a je plné nesmyslů. Další díly snad již ani nechci vidět... už jenom představa, že na toto má něco navazovat je úděsná.

plakát

Rallye smrti: Peklo na zemi (2012) 

Opakující se záběry, špatně sestříhané....v jedné scéně umře závodník a auto je zničeno aby se o minutu později objevil jak s autem najíždí do domu. Naprosto vytržené z příběhové linie .. opravdu si nedokážu představit jak by na todle měl navazovat první díl. Zbytečné pokračování, které vaří z vody.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Mádl v roli středoškoláka, na kterou je již očividně přestárlý...což bylo vykompenzováno tím, že i role jeho spolužáku obsadili starš herci než by si jeden představoval jako středoškoláky. Sem tam zajímavý nápad, který ovšem přebíjí reklamy zakomponované do filmu až člověk místy neví jestli ty reklamy sponzorují film nebo ten film vznikl právě kvůli reklamě.

plakát

G. I. Joe (2009) 

I za velký peníz se dá natočit Béčko :D