Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (74)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Mám ráda hustou atmosféru tohoto seriálu a baví mě především John Locke a hlášky Sawyera. Herecké výkony jsou výborné a člověk se může kochat krásným prostředím ve kterém se natáčelo.

plakát

Salad Fingers (2004) (seriál) 

Tahle slátanina je psycho, úchylná i roztomilá zároveň a nemá to chybu!

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Leonardo znovu dokázal, že patří mezi nejlepší herce této doby. Nemohu dát všech 5* a to kvůli hudbě, která mi naprosto ničila dojem z filmu (až na Lanu del Rey) a možná i kvůli nepochopitelnému chování Daisy, která zničila jeho sen, který se on pět let snažil proměnit ve skutečnost jen kvůli ní?! Přestože příběh to špatný není, mohl být klidnějšího rázu s již zmíněnou lepší hudbou, bez zbytečných kýčů a pak by si zasloužil být tak vyzdvihován.

plakát

Velkolepé století (2011) (seriál) 

I já jsem už rozdala několik "odpadů", ale tenhle seriál si to opravdu nezaslouží. Když ho dávali v tv poprvé, řekla jsem si "to je ale kravina" a přepla jsem to na něco jiného. Podruhé jsem mu dala šanci ... a pak už jsem musela pokračovat dál a dál, každý díl je zakončen tak, abych se těšila co bude v dalším. Notná dávka napínavosti tomu tedy rozhodně nechybí. Musím obdivovat kostýmy a prostředí ve kterém se natáčelo. Také herecké výkony nejsou vůbec k zahození (především Meryem Uzerli, která prožívala vše velmi emotivně v podobě Hürrem Sultan a Halit Ergenç, který ztvárnil sultána Sulejmana velmi věrohodně). Proto nesouhlasím s výměnou Meryem Uzerli za jinou herečku, protože to už prostě není ono. Každopádně je mnoho horších seriálů, které mi přijdou jako ztráta času, tenhle alespoň dokáže nabídnout něco z historie, z které čerpal.

plakát

TACHO (2010) odpad!

Nerada dávám odpad, ale nemůžu jinak ... pro mě to bylo o ničem.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Už podvědomě jsem tušila, že si na něm vypěstuji závislost a také ano. Tenhle seriál mě odrovnal. Michael C. Hall a ostatní herci v obsazení hrají tak, že vás to vtáhne do děje ... a nezůstane jen u jednoho dílu. ... (To si dělaj srandu s tím posledním dílem?! Takhle přece nemůže skončit sériový vrah, který měl vždy vše pod kontrolou. To už by bylo lepší, aby umřel, než tohle - žádám pokračování! :)

plakát

Co bude dnes k večeři? (2010) (pořad) 

Kam se na něj hrabe Pohlreich. Raději si poslechnu jeho oblíbené fráze - bouchneme tam oliváč, easy, nebojte se toho, vytuněná večeře apod. než Pohlreichovo "vole" za každou větou. Podle mě vařit opravdu umí, jinak by to nebyl šefkuchař a to že u toho ještě dobře vypadá je jen třešnička na dortu!

plakát

Sting v Berlíně (2010) (koncert) 

Co na to říct ... Prostě skvělé, Stingova klasika s orchestrem, což znělo velkolepě. Byl se všemi parádně sehraný a ještě zazpíval téměř na jeden nádech...

plakát

Depeche Mode: Touring the Angel - Live in Milan (2006) (koncert) 

Úžasné, dechberoucí ... má druhá oblíbená skupina. DM si to vždy dokáží užít stejně jako divák - snad jím jednou budu mít možnost také být, ale na live koncertu. Je už velmi málo skupin, které mají tak kvalitní hudbu jako ONI.

plakát

Simon řekl (2006) 

Tomuto hororu jsem se opravdu celou dobu jen smála - což není nic co hledám u kvalitního hororu. Už předem jsem ale věděla, že to nebude nic extra. Lesem lítající střeva a vyhulenej týpek, který si jointa neodpustí ani když kolem něj lítají krumpáče. Určitě by to chtělo žánrově zařadit i jako komedii ;)