Reklama

Reklama

Zrození legendy

  • Čína Su qi er (více)
Trailer

VOD (1)

Su can se celý svůj život intenzivně věnuje bojovému umění, jeho snem je založit si svojí vlastní školu. V životě lpí nejvíce na dvou věcech - na snu o vytvoření jedinečného bojového umění předávaného z generace na generaci a na své milované manželce. O tu však díky vlastní tvrdohlavosti přichází. Sám být nedokáže, tudíž se začne utápět v alkoholu. Přesto je však stále posedlý svým snem o vlastní škole bojového umění. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Tak podle traileru to nevypadá ani tak na film jako čínsko-taiwanskou filmovou variaci na automatové mlátičky v hernách. Buďto špatně sestříhaný trailer nebo jsem čekal od číňanů víc. A ten začátek a 3D efekty v tom vyznívají trochu houpě. Ale vyčkáme a uvidíme.
Mimochodem, jakto že tohle hodnotit mohu a třeba takovou Legii dosud ne?

prome

prome (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá sice přeplácaně, ale stále věřím, že to bude bomba.

Kalkulon

Kalkulon (hodnocení, recenze)

Skoda, ze mu to trvalo tak dlouho. Jeho starsi kousky jsou pro me nejlepsi kung fu filmy vsech dob.

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Už bylo na čase. Yuen Woo-Ping natočil poslední film v roce 1996. Tedy 13 let nic nenatočil, a věnoval se pouze bojové choreografii k jiným filmům. Tohle bude určitě bomba. Už se nemohu dočkat!!!!!!

Hellboy

Hellboy (hodnocení, recenze)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=eDrkh8iya5A . Film vypráví příběh ne nepodobný Gladiátorovi: Su Qi-Er (Man Cheuk Chiu) je bohatý muž žijící v době dynastie Qing, který díky spiknutí přijde o své štěstí i pověst. Poté, co je vyhnán do ulic, se Su rozhodne zasvětit svůj život bojovým uměním a zjeví se jako patriotský hrdina známý jako "Král žebráků". V hlavní roli se objeví Man Cheuk Chiu, po jeho boku Michelle Yeoh, menší roli bude mít zřejmě i nedávno zesnulý David Carradine a jako Bůh bojových umění se objeví Jay Chou. Film režíruje legendární Yuen Woo-Ping, známý například svou choreografií pro Matrix.

Reklama

Reklama