Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tento horor má pro mnohé diváky klad, že není založen na infarktových lekačkách. A jde to i bez nich. Je to samozřejmě hrozná volovina, už způsob, jakým přivádějí na svět mrtvoly , ale fantasii se v takových filmech asi meze nekladou, pač je to beztak holej nesmysl... Film samotný je docela záživný, vůbec nenudí a přes tu úsměvnost má výbornou komorní atmosféru. Hlavní myšlenka filmu je pro hororové fanoušky lákavá. Atmosférou by to mohlo občas připomenout horor Démon pomsty. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak žádný zázrak to není, ale přesto bych tenhle film úplně nezatracoval. Je to takový televizní thriller s prvky hororu, který svým námětem tak trochu připomíná Hřbitov domácích zvířat. První polovina je sice docela nudná, ale jakmile se Alice znovu probere k životu, začnou se dít věci. Ten konec je sice poněkud nelogický, ale na druhé straně správně zvrácený, takže když si divák domyslí, co bude následovat, škodolibě se zasměje. :-) Je škoda, že celkové vyznění snímku není malinko temnější, protože prostor by pro to určitě byl. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času. Hloupé, nudné, bez myšlenky a bez nápadu. Zmrtvýchvstání je pro horor vděčným tématem, tenhle pokus je ale vážně ubohost. Jestli si chcete pohrávat s podobnou myšlenkou, sežeňte si magickou tabulku, položte si jí na stůl, zapalte si okolo svíčky a zkuste vyvolávat duchy. Určitě to bude zajímavější než tento film. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný. Sice to není nijak převratný, chyb je tam jak máku, ale pořád to má aspoň nějakou atmosféru a zajímavý příběh. Ačkoli, první polovina se teda docela táhla, naštěstí druhá mě bavila víc. Pár scén to mělo zajímavých. Kamera byla taková divná, ale abych pravdu řekl, jako celek to špatné nebylo. Připadá mi to tu hrozně podhodnocené, 43% si to nezaslouží ani náhodou. 3* ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto aspoň trocha pozná horory, s určitosťou ľahko uhádne , čo bude nasledovať. Je to odkopírovane od Kinga a keďže cintorín domácich zvieratiek mám rad, tak tento mi tiež bol po chuti. Stále sa tu niečo deje, rituály sú hnusne krvavé a zaujímavé. Je tu niekoľko slušne vygradovaných i krvavých scén a i keď kamera nebola najlepšia (hnusný strih), aj tak niečo vidieť bolo, chvalabohu aspoň za to. Herci nemali svoj deň a sem sa nehodili, kvôli nim som váhal z hodnotením, ale na koniec som dal slabé, ale 4*. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama