Reklama

Reklama

Angels Crest

Trailer

Obsahy(1)

Podívej, tati, sníh! V Angels Crest, kde se téměř nikdy nic neděje, je i první sníh velkou událostí. Toho rána naložil Ethan svého tříletého syna Nata do Dodge a vyrazili za město sáňkovat. Zastavili uprostřed nádherné přírody, kde vše bylo malebně pokryto sněhem, blízké stromy i vzdálenější hory. Ethan vystoupil zapálit si, když v tom zaslechl troubení zvěře. Nate cestou usnul, a tak ho i s jeho indiánskou čelenkou nechal v dětské autosedačce, vůz zamkl a vydal se směrem, odkud slyšel zvuky. Nešel nijak daleko, a když začalo znovu sněžit, rychle se obrátil zpátky. Došel k dodávce, ale autosedačka uvnitř byla prázdná. Ethan okamžitě pochopil, že je zle. Zanedlouho pročesávaly okolní krajinu desítky policistů a dobrovolníků. Ethan bloudil po lese celou noc, než uklouzl a omdlel. Nad ránem procitl v závěji na břehu řeky a uslyšel vlky, aby posléze zjistil, že jeho život už nikdy nebude jako dřív… (dopitak)

(více)

Recenze (23)

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Kromě začátku jde o nudné ( celkem nepříjemné a smutné ) drama.Přemýšlím, proč tam hrál Jeremy Piven, protože jeho postava tam byla naprosto zbytečná.Pozdvihnout ve filmu můžu snad jen krásu přírody ( neskutečná krása ). ()

pezz 

všechny recenze uživatele

Tento film nie je zložité ohodnotiť, ale ma zarážajú odpadové hodnotenia. A aj komentár niektorého z nich. Každý má právo na svoj komentár, no čisto štatisticky: ak 228 hodnotí prevažne 60-80% a štyria “odpad“ tak to im moc neverte! Film má svoje psychologické grády a tento komentár píšem po 2 rokoch a verte, že dej (príbeh) tohto filmu mám v hlave dodnes. Práve v jednoduchosti a dráme príbehu je jeho kvalita spolu so zručným nakrútením a vytvorením atmosféry, ktorá vo vás vyvoláva citové búrky a hodnotiace úsudky plné rozporov až po roz(h)ri(e)šenie, ktoré zasa vyvolá vo vás ďalšie emotívne otázky, na ktoré si neviete odpovedať, no jedno pochopíte, že osud má každý vo svojich rukách, no niekedy sa mu z tých rúk drasticky vyšmykne..... ()

Eviian 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu mě dlouho zrazovalo jeho hodnocení. Jeden sobotní večer jsem si však řekla damn, hraje tam Jeremy Piven a ten je skvělý a navíc Joseph Morgan je proklatě sexy, prostě ten film prubnu. A musím říct, že nelituji. Především bych vystihla přesvědčivý výkon Thomase Dekkera, byl skvělý. Je pravda, že ve filmu určité situace i postavy nemusely být, ale vše do sebe tak nějak pěkně zapadalo a plynulo, že jsem tvůrcům odpustila i ten předvídatelný konec. A na závěr jedno velké bezvýznamné plus za výběr prostředí. Drsný a pochmurný americký severozápad (či kde se to odehrávalo) perfektně podtrhává atmosféru tomuto typu dramat. ()

Reklama

Reklama