Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

petrskoc 

všechny recenze uživatele

Profesionál Mikoláš versus magnet-na-diváky Alžběta, která sice hernímu průmyslu a jak jeho historickým tak současným konsekvencím relativně rozumí, ale zásadně nechodí do hloubky problematiky. Nikdy se nic zásadně nekritizuje, balancuje se v mantinelech "hlavně-si-nikoho-neznepřátelit" a názory moderátorů postrádají jakoukoli odbornost, pokud vůbec nějaké názory padnou. Vše je o tom mluvit obecně. Na druhou stranu to takto vlastně docela funguje. Ono se od toho asi nesmí víc očekávat. Mikoláš s Alžbětou se doplňují a funguje mezi nimi správná energie. Na české poměry to jde docela s dobou a je vidět snaha "být světoví", to ovšem neznamená, že je to správně. Sic stále platí: méně je mnohdy více. Ale je asi naprosto jasné, že koncept celého pořadu cílí hlavně na mladší publikum, a od toho se musí odvíjet i obsah. Formát pořadu bych si osobně představoval jinak a celé to tím svým rádoby "cool" PR ostatně reflektuje do značné míry stav dnešních médií a zábavního průmyslu, kdy mnohdy až infantilní a trapný obsah válcuje naprosto neférově např. již tolikrát propíraný pořad Game Page, který je mnohem dospělejší a zcela objektivně i informativně kvalitnější (samozřejmě je třeba srovnávat v historických souvislostech, co a jak bylo kdysi-nyní, navíc s tím, že Game Page se dneska již de facto nevysílá), ale netečou do něj očividně takové peníze. Tato analogie se dá použít na celé spektrum, které jsem naznačil v předchozí větě. Lidé bohužel v této zemi nevyžadují kvalitní obsah, a proto po něm není poptávka. Tudíž nevzniká. Není pro něj prostor. Lidé, kteří vyžadují kvalitní obsah, mají zpravidla i dobrý vkus. Ti ostatní ho nemají. Game Page na tom s hodnocením nebude o moc lépe, ale přes všechny zjevné negativy je mi formát pořadu o chlup sympatičtější. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Borku bych klidně nechal pomoderovat mi na chvilku joystick,ale že někdy něco hrála ji neuvěřím ani za sto let.Stejně tak ten pablb.Bud' tak hodný do piči už a přestan' říkat EZIO!!!!V té hře to jméno vysloví tak milionkrát,tak to asi mluví za všechno!Aspon' ten týpek co komentuje videa je v pohodě. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho v SCORE (herní měsíčník) slibovali Mikolášoj Tučkoj obnovení pravidelného seriálu u SCORE až jim zdrhnul do Re-play. A musim se přiznat že mu to tam sedí. Ale k seriálu... pro nadšence her dobrá podivaná a pro ostatni asi chvilka k odskočení na záchod. Pro mě to jsou pak teda 4 hvězdičky protože jsem Mikolášuv fanda a hry mě prostě bavěj. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

X-box se u mě doma příliš neohřál a PC hry jsem již před nějakým časem přestal hrát. Tak si alespoň jednou za čas doplním znalosti tímto pořadem, ať se mohu trochu orientovat i v této "záležitosti". Jsem ale docela rád, že už nemusím ztrácet čas pařbou games, jako tomu bylo v minulosti. Nakonec si i ten největší závislák stejně uvědomí, jaká je to vlastně ztráta času. Někdo dřív, někdo později. Já jsem rád, že jsem to zjistil relativně brzy a mohu se věnovat lepším věcem, na které jsem neměl dříve kvůli hraní her čas. 60% ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Moderátorské výkony sice stále stojí za **** a většinu záběrů ze studia se stejně většina diváků (mužů) stejně jenom snaží dívat se Bětce pod sukni (což není zas tak těžké jak sami uznáte :D) ale je to snesitelné a když neposloucháte tak i celkem příjemné prostředí a pokud jde o recenze her tak ty hodnotím velmi kladně, protože jsou minimálně na stejné úrovni jako ty z bývalého Gamepage. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)
  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno