Reklama

Reklama

Duše

(festivalový název)
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Mysteriózní / Fantasy
USA / Španělsko, 2009, 5 min

Režie:

Rodrigo Blaas

Scénář:

Rodrigo Blaas

Popsaná zeď láká připojit na ni i své jméno. Potom se ohlédnout a spatřit ve výloze divného krámku panenku, co vypadá trochu jako já. Dveře jsou zavřené - anebo nejsou? Nakonec se dá vstoupit a té panenky, co chvílemi mizí a objevuje se, moci se tak dotknout! Něco se změnilo. To se nemělo stát! A krámek a popsaná zeď čekají na dalšího návštěvníka ... (xargos)

(více)

Recenze (93)

easaque 

všechny recenze uživatele

prostý předvídatelný příběh, ale zabalený do poctivé duchařské duchny, takže stojí za zhlédnutí. Něco mezi 3-4 hvězdičkami - tentokrát jednoduchost u mě zvítězila nad atmosférou. V HD kvalitě se pokochejte tady: http://vimeo.com/4749536 [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce to vypadá hodně neosobně, nezaujalo mě to. Příběh má sice na krátkém prostoru docela obstojnou pointu, ale moc jsem se u toho nepobavil ani nevyděsil. Jediná věc, která mi přišla hodně dobrá, byla panenka na tříkolce. *** Ve zkratce: Jak malá holka k panence přišla. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

alma..... Milej a malej horůrek o tom, jak by mohla vypadat noční můra každýho sprejera. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, co všichni na těch krátkejch filmech mají. 2.) Rád čmárám na zdi. PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pětiminutový kreslený horor o holčičce a panenkách, kdo by řekl, že to bude mít tak strašidelnou atmosféru? Chvílemi jsem se opravdu bála a držela Almě palce, ať se ty proklaté dveře neotevřou, pak ať jimi v žádném případě neprochází. Ok, prošla jimi, ale rozhodně by neměla na nic sahat....a zase mě neposlechla. Drsný závěr. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hnusný panenky, však já vím, proč je nemám rád a tady máme konečně důkaz, že rozhodně nejsou na hraní a nemá se na ně šmatat. Nedoporučuji pouštět jako večerníček, pokud máte doma malou holčičku, co si ráda hraje s panenkama - už na ně totiž do smrti nehmátne a Vás bude stát balík kupování nových hraček. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Na zdi vedle tajemného obchodu je možné zahlédnout plakát v češtině, který poukazuje na nutnost dávat na děti pozor. (JoranProvenzano)
  • Alma znamená ve španělštině "duše". (Saku)

Reklama

Reklama