Reklama

Reklama

Magazín NHL

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Slovensko, 2010, 20 min

Obsahy(1)

Magazin NHL je stručný sunár zámorských zápasov. Ukazujú goly, akcie, bitky..... (dadiak22)

Recenze (14)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Som vášnivým obdivovateľom zámorskej, kanadsko-americkej, profesionálnej hokejovej súťaže. NHL (National Hockey Leauge) považujem za najkvalitnejšiu ligu na svete, v ktorej hrajú len tí najlepší z najlepších. Už dlhé roky som verným fanúšikom klubu z Pacifickej divízie, zo Západnej Konferencie - Los Angeles Kings. "Magazín NHL" poskytuje aktuálne informácie o posledných odohratých zápasoch. Stručný, prehľadný, rýchly zdroj informácií. *** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento magazín ponuka krátky prehlad zápasov kanadsko - americkej NHL.Som fanúšikom, fandím konkrétne Anaheimu Ducks, takže poteší tento magazín. 90% - 5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý souhrn toho nejdůležitějšího, co se v NHL přihodilo. Všechny důležitá fakta a informace jsou pohromadě a nic moc tomu nechybí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

NHL miluju a pokud mi to čas dovolí a hlavně televize nabídne, rád se vždy podívám na nějaký ten zápas. Tudíž tento magazín vždy potěšil svým rychlým přehledem odehraných zápasů, statistikami a nejnovějšími informacemi ze zámoří. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem pořad typu Power-Play, který kdysi dávno vysílala TV NOVA. Ale STV vytvořila zcela něco jiného. Vidíme zde jen rekapitulace zápasů, které byly odehrané předcházející den. Proto je pořad zbytečný. Chybí zde rozhovory, ukázky bitek, nejlepší zákroky brankářů, zajímavé momenty atd. Dávám 3 hvězdy a to jen kvůli tomu, že hokej miluju. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Obstojný a krátky magazín o udalostiach z herne skvelej, ale najkomerčnejšej ligy sveta. Chýba tu veľa vecí, čo by som od magazínu tohto typu čakal, napríklad nejaké poriadne rozhovory, poriadne zaujímavosti, viac z hry a podobne, je toho skrátka veľa. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ako veľký fanúšik NHL vítam každý počin na našich obrazovkách. Síce stručnejšie, ale obsiahnuté celkom dobre. Škoda, že odkedy STV3 nefunguje, odišiel aj Magazín NHL. Snáď sa zase vráti na obrazovky. ()

MichelSmith 

všechny recenze uživatele

Stanley Cup doma každý rok,to sa potom na to pozerá s radosťou! Ale skutočný obraz vám to nespraví,na to treba celý zápas... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky NHL taková nezbytnost, pokud vás nebaví brouzdar po internetu a na NHL.com nebo nevládnete dostatečně dobrou anlgičtinou. ()

Mr.FreeZer 

všechny recenze uživatele

Pro mne nejzajímavější pořad o rekapitulaci zápasů NHL. Žádně dlouhé rozhovory, prostě to nejdůležitější co stojí za zmínku. ()

Reklama

Reklama