Reklama

Reklama

Obchod

(amatérský film)
  • USA Business
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2006, 10 min

Obsahy(1)

Meta reklama na knižní i filmovou nabídku vydavatelství Levné knihy plná podprahových signálů a delikátně zašifrovaných odkazů. (Festival otrlého diváka)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co si přejete? - Co vy si přejete?" Tak knihy to asi nebudou, ale trochu fetu osamělý mladý muž jistě ocení. Já tomu sice moc nerozumím, ale dostat se od Záhady hlavolamu přes kokain, střelbu až k zazpívanému "Tvůj čas, je pouhopouhé prozatím ..." , tak to je celkem slušný úlet. A těch slibovaných podprahových signálů jsem si vůbec nevšiml, takže trošku nechápu, proč mám najednou doma nové boty značky Adidas, Mein Kampf a předplacený pornokanál. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[Festival otrlého diváka 2010] Tak a je to tady. Už i na Otrlého diváka před filmem pronikla reklama. Tentokrát s umně zakonponovanými podprahovými signály (např. na Vesmírné lidi:), perfektním tripem do jiných sfér, tarantinovsky hravou brutalitou, nekompromisním hudebním doprovodem a geniálními závěrečnými titulky. | ► Obchod ()

5150 

všechny recenze uživatele

Uvést tento krátký snímek na Festivalu Otrlého diváka 2010 byl výborný nápad. Deset minut skvělých nápadů, zábavy a podprahových záběrů. Bojovník El Santo, který následoval, měl tímto nasazenou laťku zatraceně vysoko. Už teď se těším na další počiny Miloše Kameníka, potažmo seskupení "Natvrdlí". ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Za mě ano! Docela slušná provokace. Miloš Kameník se navíc začíná rozhodovat kam jeho filmy směřují, a na filmech to začíná být vidět. Tyhle komické kraťasy o drogách a hnusné české společnosti mě vážně baví. Není to vždy úplně perfektní, ale dá se to. Hoši, jen tak dál. ()

Reklama

Reklama