Reklama

Reklama

Rande naslepo

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 51 min

Obsahy(1)

Stále někoho hledáte, ale pořád to není ono? Jste akční a nebojíte se kamer? Vyberte si toho správného partnera nebo partnerku jen podle jeho hlasu, aniž byste jej viděli. Běžte do pořadu RANDE NASLEPO! Pořad Tv Prima uvádí Miloš Knor. (Handle)

Recenze (58)

Handle 

všechny recenze uživatele

A já myslel, že do takovéhle soutěže by se nepřihlásil ani ten největší zoufalec.. No co, samozřejmně mi bylo jasný, že to bude ztráta času. Ale co mě nejvíc vadilo byl ten ''humor'', pan moderátor se hold taky nevyznamenal. Avšak - i když vím, že je to kravina, stejně hvězdu dám, protože nemůžu říct, že jsem se úplně nudil.. ()

Karp 

všechny recenze uživatele

Ono je zapotřebí oddělit dvě věci a to "seznamování se v TV" a "zábavný pořad" jako takový. Možná jsem jediný, ale nevšimnul jsem si, že by většina účastníků věřila v lásku na celý život nalezenou díky TV Prima... Spíše jde o exhibicionisty, kteří na sebe rádi upozorňují a nebo věří, že si jich prostřednictvím TV někdo všimne. Rázem se tedy z katagorie "seznamování se", které samo o sobě znamená u řady jedinců okamžitě hvězdy dolů, přesouváme do kategorie ryze zábavných pořadů. A právě k této skupině se výtečně hodí moderátor Miloš Knor, který soutěžící nešetří a podrobuje je nekompromisním vtípkům. Celý pořad tak získává "nevážný" charakter a to je s přihlédnutím k zmíněným skutečnostem víc než dobře. Osobně navíc tvrdím, že Knor je jeden z nejpohotovějších komiků v ČR. Na tomto místě by mnozí namítli, že je také asi tím jediným, co drží tento pořad nad vodou. Sám se ovšem ptám: A kdo jiný? Zbylí učinkující nejsou profesionálové a těžko od nich nějakou "zábavu" čekat... Pravda, v jednom dílu se objevil známý mistr trapno magie Richard Nedvěd a výborně Knorovi sekundoval, ale obecně věta: "Co soutěžící, to komik," neplatí... Jo, kdyby se Knor oháněl na obrazovce vařečkou a kuchtil nějakou "povedenou mňamku", měl by diváků více a dočkal by se i příznivějšího hodnocení, ale povědomí, že seznamovat se přes TV obrazovku je blbost, zkrátka nezlomí, ani kdyby chtěl... A on, myslím si, ani nechtěl... To je, řekl bych, ten vtip:-) Filmy a pořady, které nejsou vyloženě špatné, ale které bych nutně a bezpodmínečně nemusel vidět znovu, osobně hodnotím ***. Jednoznačným mínusem této seznamky je pouze skutečnost, že jde o značně starý koncept. Kdyby se Rande naslepo vysílalo před 30 lety, byl by to "Trhák" (i s tím velkým písmenem na začátku) už jen kvůli tomu, že v podobném duchu k němu Knor, jak jsem zmínil, přistoupil. ()

Reklama

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Vcera jsem nahodou narazil na tento rachot, kde si dementni moderator s pedofilnim koleckem na ksichtu delal neustale prdel ze stejne mentalne zaostaleho souteziciho. Trojici muzskych soutezicich doplnoval dalsi a la pedofil s koleckem a jakysi zovialni dydzej s retezem na krku. Za prepazkou sedely dve zenske, jedna uchazejici, jedna priserna. Obe si vsak navzajem skladaly komplimenty, jak jsou nadherne. Publikum, slozene predevsim z duchodcu, tleskalo po kazdych dvou slovech, ktera kdokoliv rekl. Do toho byl sem tam k videni zajikavy smich a bodre placani do kolen. Jde o dalsi vydobytek dekadentniho postmodernismu v soucasne audiovizualni tvorbe. Ovsem bez naliteho panaka je nestravitelny. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kolik je všude možně seznamek, kde jeden hledá druhého. O koho jde, o jaký vzorek povah, a jak jdou k sobě, proto jsou zřízené tyhle pořady. Nejvíce se mi líbila seznamka na TV MARKÍZA. Strávili spolu jen pár dnů, ale jak to většinou dopadalo? Ukázalo se, jak jsou nepřipravení na vztah. Dospělí lidé. Asi nečtou - Umění milovat, od Fromma. Pak se není čemu divit. Fuj! Dospělí lidé a tak nezralí. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Určitě jako samotný pořad to je odpad. Nechápu, proč by se měl kdo do tohohle přihlásit. Ale Knor těma svejma narážkama je vtipnej. Kolikrát si nebere servítky a co na srdci, to na jazyku. Zrovna včera jsem viděl povedenej díl, kdy tam byl i Ríša Nedvěd a to jsem se docela pobavil. Tak aspoň na ten průměr to vytáhnu. 50% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama