Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad Rande byl koncipován jako televizní seznamka. Byl vysílán od roku 1997 na televizi Nova. Pořadem provázela manželská dvojice Slávek Boura a Markéta Mayerová. Z počátku usilovali tři muži o přízeň jedné slečny nebo naopak tři slečny o přízeň muže. Zájem byl projeven darováním jablka, naopak koš jablek znamenal nezájem. Později se schéma pořadu změnilo a o přízeň dotyčné či dotyčného usilovalo i deset soutěžících. (zdeny99)

(více)

Recenze (128)

GanjaManCZ 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších přehlídek exotů v TV. Pokud jste to neviděli, podívejte se na YouTube sestřih. Můžeme zde vidět řadu nejpodivnějších lofasů, mentálně zaostalých lidí, trapáků, paniců, tlusťochů a mnoho dalšího až po vcelku normálnější lidi... Tohle všechno v čele se Slávkem Bourou a Markétou Mayerovou, no nečum na to... 5 hvězd za to, jak výtečný bizár to je. (y) ()

acn 

všechny recenze uživatele

"Ahoj, jmenuji se Ukrutná Slepice a chci s Tebou strávit zbytek život v mém astrokorábu.". Intergalaktické shromáždění mrduplných samiček a aktivovaných světelných sloupů za účelem hromadné orální masturbace, kdy z huby všem lítají sračky proto, aby mohli svoje vajíčka naklást do žemle od vedle. Slávek po čase zavedl nové pravidla, kdy podmínkou pro zúčastnění nebyl jen ztopořený ocas a otevřená laskonka, ale taky vemena místo mozku a tričko v kalhotech. Z tohoto důvodu se na tomto gangbang shromáždění objevila i hvězdička Ashley, která později nalezla cestu aktivovaných světelných sloupů a rozhodla se stát útulkem pro osamocené ocásky. Ale abych jen nehaněl, občas se tam objevila pěkná ženská, která ale buď byla slepá nebo si s ezoterickýma rejnokama dala nějakou tu okenovou lázeň. Prostě komediální manéž k posrání. Jako vždy děkuji mentorovi z plazmy čtyřstěnné koule obalenou prdelí CaryMaryFuckovi za upload. ()

Reklama

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Jak to říct... Amatérský pokus o jakousi reality show, seznamku v přímém přenosu. Ti ubožáci tam samozřejmě byli hrozně nervózní, kecali nesmysly a chovali se nepřirozeně. Do toho tam mlel svoje nesmysly Slávek Boura, kterej mi dodnes dluží kompenzaci za řadu depresivních stavů, když jsem před odchodem do školy sledoval jeho Snídani s Novou. Hrůza. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama