Reklama

Reklama

Rande naslepo

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 51 min

Obsahy(1)

Stále někoho hledáte, ale pořád to není ono? Jste akční a nebojíte se kamer? Vyberte si toho správného partnera nebo partnerku jen podle jeho hlasu, aniž byste jej viděli. Běžte do pořadu RANDE NASLEPO! Pořad Tv Prima uvádí Miloš Knor. (Handle)

Recenze (58)

Mulosz odpad!

všechny recenze uživatele

Vcera jsem nahodou narazil na tento rachot, kde si dementni moderator s pedofilnim koleckem na ksichtu delal neustale prdel ze stejne mentalne zaostaleho souteziciho. Trojici muzskych soutezicich doplnoval dalsi a la pedofil s koleckem a jakysi zovialni dydzej s retezem na krku. Za prepazkou sedely dve zenske, jedna uchazejici, jedna priserna. Obe si vsak navzajem skladaly komplimenty, jak jsou nadherne. Publikum, slozene predevsim z duchodcu, tleskalo po kazdych dvou slovech, ktera kdokoliv rekl. Do toho byl sem tam k videni zajikavy smich a bodre placani do kolen. Jde o dalsi vydobytek dekadentniho postmodernismu v soucasne audiovizualni tvorbe. Ovsem bez naliteho panaka je nestravitelny. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

Stále nedokážu pochopit, jak se někdo do takového pořadu může vůbec přihlásit (až tolik peněz za to přeci nedostanou, ne?). Světlým bodem tohoto pořadu je nejspíš moderátor, který přeci jen občas umí zaperlit. Tři hvězdy dávám snad proto, že jako typický Čech se ráda škodolibě zasměju a není na to lepšího pořadu než tento. Po odvysílání dílu si vždycky s úsměvem řeknu, že až tak špatně na tom ještě nejsem. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Určitě jako samotný pořad to je odpad. Nechápu, proč by se měl kdo do tohohle přihlásit. Ale Knor těma svejma narážkama je vtipnej. Kolikrát si nebere servítky a co na srdci, to na jazyku. Zrovna včera jsem viděl povedenej díl, kdy tam byl i Ríša Nedvěd a to jsem se docela pobavil. Tak aspoň na ten průměr to vytáhnu. 50% ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

TV Nova má velkého konkurenta v průměru odvysílaných sraček na jeden rok. Pořád plný podplacených lidí, kteří si šli přivydělat sehraným divadlem, na které jim důchodci nalepení metr od televize vesele skočí a druhý den ho vášnivě rozebírají v přecpaném ranním MHDčku, kde zabírají místo pro děti jezdící do škol. Přirovnání Knorr a Knor se krásně nabízí, protože obojí je instantní a nedá se to sežrat. Trapné publikum olizující se nad stovkou podstrčenou za tleskání je obvykle debilní a kulisy studia připomínají americké, béčkové tv show z padesátých let. Nevím čím nás Prima "dostane" do kolen příště, chtělo by to obdobně nový a originální námět, třeba "skrytá kamera" a točila by zásadně tvůrčí oddělení TV Prima. To bysme se pobavili nad tím, co tam (ne)dělají. 15% 26.03. 2010 ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

** jen za Knora, jinak je tento pořad dosti ohraný a neoriginální. Jedině komentáře Knora mě bavily, přišlo mi, že si z těch přihlášených zoufalců dělá nehoráznou prdel... A taky že jo. Jinak naprostý odpad je publikum, každý záběr na ně je tak nepřirozený a podplacený, až to bolí. Prima zkrátka neumí dělat pořady!!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama