Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

pirulka 

všechny recenze uživatele

Veľmi sympatická trojka v hlavných úlohách, ktorá hovorí o tom aké zložité môže byť dospievanie a medziľudské vzťahy na výške. Ona chce jeho on chce iného a ten iný chce ju. A to všetko s atmosférou divokých 90 ´s, zábavou a myšlienkami, ktoré stoja za zamyslenie. Pre mňa svieže a poučné...aj preto, že som práve aj ja na výške, dávam 5* :) ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé někdy ve třinácti letech. A líbil se mi. Nedávno jsem si na něj vzpomněl a dostal chuť si ho trochu připomenout. No a líbil se mi zase. A navíc jsem konečně zjistil, co mě v dětství tak negativně ovlivnilo a odkud jsem si přinesl do mého dospěláckého života tolik úchylek :) ()

Reklama

Miki68 

všechny recenze uživatele

Když jsem před deseti lety ten film poprvé viděl, byl pro mě překvapením. Myslel jsem si tehdy, že jde o nějakou "novou vlnu" amerických teenagerovských komedií, které mají kupodivu nápad, vkus a sympatický humor. Pozdější vývoj a všechny díly "Amerických koláčů" mě vyvedly z omylu. O to více se mi dnes při zpětném pohledu tenhle film jeví jako výjimka, kterou stojí za to vidět znovu. zajímavá zápletka, přirozené herecké výkony a velmi citlivě natočené "erotické" scény. Takhle si představuju příjemnou romantickou komedii a řadím ji na roveň filmu o Harrym, co potkal Sally. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Je to jako když jedete na dovolenou, všechno si naplánujete, ale jednoho dnes sjedete z cesty, nebo si zajedete. A nakonec skončíte na nějakým bláznivým místě co ani není na mapě. A uděláte něco, na co byste nikdy ani nepomysleli. Možná že se v tu chvíly cítíte trochu ztraceni. Ale později zjistíte, že to bylo na celým výletě to nejlepší." ....Moc příjemná záležitost s nejlákavější příchuťí a také jedna z mých oblíbených nostalgií. ()

tomo41 

všechny recenze uživatele

Po rozpačitej prvej polovičke sa snímok veľmi slušne rozbehne a kvalitným finišom všetko vynahradí. Film ako celok je veľmi príjemný s pár ozaj vydarenými dialógmi a príjemnou komediálnou linkou, na ktorej pozadí sa však odohráva myšlienkovo veľmi zaujímavý príbeh. Každý, kto si prešiel internátom či študentským privátom tento snímok určite ocení. "We think that Larry... is very scary. And hairy. Very hairy. So be wary..." ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Eddy na hodine francúzskeho filmu rozpráva o filme o dvoch mužoch, čo sa zaľúbili do tej istej ženy. Tento film sa nazýva Jules et Jim (1962). (beso74)
  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)

Reklama

Reklama