Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

I wonder how some people could be such a necessary part of one's life one day and simply vanish the next. Isn't it supposed to last? 1) Spoiler. Líbilo se mi, jak se vzorec myšlení a chování Alex, která se nechce smířit s Eddyho sexuální orientací a snaží se ho nějak "předělat", později uplatní i na Eddyho, který se podobně pak chová ke Stuartovi, kterému se naopak snaží dokázat jeho homosexualitu._____ 2) Ve skutečnosti je to jinak. Byly natočeny i další intimnější erotické scény mezi Eddym (23letý přitažlivý charismatický Josh Charles) a Stuartem (28letý trochu přesvalený Stephen Baldwin), které nakonec režisér, jak sám uvádí, na Baldwinovo naléhání z filmu vyškrtl. 31letý Andrew Fleming rovněž prohlásil, že film je založen na podobné zkušenosti, kterou sám měl během svého pobytu na kolejích. Bohužel však nevím, v jaké roli..._____ 3) Spíš úsměvný než veselý snímek obsahuje některé skutečně podařené okamžiky (scény z knihovny, scény s dvojicí šmíralů)._____ 4) Určitý nepoměr mezi nevázanými promluvami a dosti cudnou akcí je trochu podivný, spíš bych považoval za zajímavější opak._____ 5) Film poskytuje i osvětu: I'm telling you. If you don't have sex soon, you dick is going to shrivel up and go inside your body. Then what do you have? A vagina._____ 6) Alex: You have the hots for me, I have the hots for him, and sooner or later he's gonna have the hots for you. Eddie: Sounds pretty hot to me. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že mě tahle švédská trojka tak překvapí. Ze začátku je z filmu okamžitě cejtit devadesátkovej feeling. Dvě hlavní postavy jsou parádní. Jeden by opíchal i židli u nohy a druhej je zase poctivej intošek. K ním se přichomejtne kočička, která je sakra nažhavená. Na rozjezd hodně slušný kombo a legrace vysloveně mimořádná. Později ale film začne bejt vážnější a téma sex se tu projeví vysloveně na plno. No a i když nejsem fanoušek podobných scén, tak tady se to snést kupodivu i dalo. Pořád to totiž mělo takovou tu pohodářskou atmosféru vysokoškolského intru, díky které jsem se do filmu vlastně zakoukal. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Postmoderní Eva a dvaja Adamovia v trochu komédii a trochu vzťahovej dráme. Aj na dnešnú otvorenú dobu celkom odvážny film, ale žiadne porno určite netreba čakať. Pre mňa práve tie deväťdesiate roky a Beverly-Hills-feeling bolo to najlepšie. –––– Možná, že se v tu chvíli cítite trochu ztraceni. Ale později zjistíte, že to bylo na celým výletě to nejlepší. ()

Miki68 

všechny recenze uživatele

Když jsem před deseti lety ten film poprvé viděl, byl pro mě překvapením. Myslel jsem si tehdy, že jde o nějakou "novou vlnu" amerických teenagerovských komedií, které mají kupodivu nápad, vkus a sympatický humor. Pozdější vývoj a všechny díly "Amerických koláčů" mě vyvedly z omylu. O to více se mi dnes při zpětném pohledu tenhle film jeví jako výjimka, kterou stojí za to vidět znovu. zajímavá zápletka, přirozené herecké výkony a velmi citlivě natočené "erotické" scény. Takhle si představuju příjemnou romantickou komedii a řadím ji na roveň filmu o Harrym, co potkal Sally. ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Jen se podívejte, co dokáže žena. Někdo miluji ji, ona miluje někoho jiného. Až nečekané, v co to dokáže vyústit. Pěkný film o sexu bez sexu. Pro mě jasných 5*. Jen si zkuste vzpomenout, kdy bylo natočeno něco podobného. Trojúhelník lásky, kde jde jen o sex, ale vše je natočeno tak výborně, až kultivovaně. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)
  • Autobiografická komedie je založena na skutečných vzpomínkách ze studií vysoké školy režiséra Andrewa Fleminga. (Terva)

Reklama

Reklama