Reklama

Reklama

Seth

(studentský film)

Obsahy(1)

Stárnoucí úředník Barkley přijíždí do Výzkumného Institutu napsat posudek. Setkává se s robotem Sethem, jedním z hlavních projektů. Jejich střetnutí se rozvine do podivné filozofické diskuze a neskončí jen u slov. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Katullka 

všechny recenze uživatele

Studenti na UTB dostanou pytel prachů a oni to udělají stejně otřesně. To je teda prezentace jako noha. Příšerné a nekoukatelné! // 36. LFŠ UH ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vždycky budu rád za každý český kinematografický příspěvek do "nečeských" filmových žánrů, takže Seth se již před projekcí mohl těšit mým sympatiím. A může se jimi těšit i po ní, protože není vůbec špatný. Jen tak dál. (4.10.2010 Lumírova tříska) ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

[LFŠ Uherské Hradiště 2010] Chápu, že to byl studentský film, takže bych od něj neměla očekávat Oscarové výkony, ale... Hned na začátku mě mile překvapila kamera, efekty a dokonce i herci (tedy až na hlavního hrdinu - doktora, ten mi byl nesympatický). Vlastně mi to ani ze začátku moc nepřipadalo jako studentský krátkometrážní film... Asi tak do chvíle, než začaly dialogy. Tak otřesný scénář jsem dlouho neslyšela, a to myslím naprosto vážně, řekla bych, že i na vánoční besídce na ZŠ jsme měli vymyšlený lepší kecy než ty, který jsem byla nucena vyslechnout v tomhle filmu. Chtělo se mi hrozně smát, některé dialogy působily jak z povídky od osmiletého dítěte. Bohužel tim pádem všechna pozitiva filmu šla celkem rychle stranou a já nebyla schopná se soustředit na nic jinýho, než na rádoby filosofické a intelektuální bláboly hlavních hrdinů. Dala bych jednu hvězdičku, jelikož to byl studentský film, tak ještě jednu přidám. ()

svorad 

všechny recenze uživatele

Pominu-li profláknutost námětu, dialogy a "pokusy" o filozofování o životě ... tak kdyby alespoň ústřední myšlenka byla vyjádřena filmovou řečí. Proč ji Seth musel vysvětlovat? ()

Lancer 

všechny recenze uživatele

Občas dobré dialogy, občas otřesné. Občas slušný herecký výkon, občas bych snad zahrál sám lépe. Prostě studentský krátký sci-fi film, který má k dokonalosti daleko, ale přesto se mu ve výsledku daří sdělit svou myšlenku. ()

Reklama

Reklama