Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

chaometic 

všechny recenze uživatele

Lost future Už dloho jsem neviděl film tohoto tématu. Posledni žijící lidé, zmutování neanrdtálci. Tajemná kasta vzdělaných rytířů a honba za žlutým práškem, který může odvrátit zkázu vymírající lidské rase. Tohle všechno vypadalo, až moc dokonale. Ve filmu ta krása ovšem opadala a postupně. Poslední lidi vypadali jako jeskyní muži, negramotní. V pozdější fázi jeskynní lidi se projevovali, až ksakru inteligentně. Beans zasmál jsem se když jsem ho viděl střílet z luku a kosil mutanty........(hned jsem si vzpoměl na Lord of the rings). A v té jeskyni? vypněte prosím vás všechny své mozkové závity,.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu smutná záležitost. O kvalitách filmu dokonale vypovídá slovenský distribuční název. ,,Příběh" je naprosto absurdní a romantická zápletka je k pláči (a to né, protože jsem od přírody měkota). Lepší hudbu a efekty si můžete vychutnat i třeba v Nora Roberts: Polární záře. Jednu hvězdičku dávám za ,, vždy umírajícího" Seana Beana a docela příjemnou Annabelle Wallis. Ale jinak, nikomu nedoporučuji, zkazí vám to večer. ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel podívat, jak jsem ohodnotil Bojiště Země. Obojí je stejně hloupé na podobné téma. I když hloupé je slabé slovo. Dělají prostě z lidí blbce nebo jsou jen tvůrci tak blbí? Nejvíc zmutovaní jsou v tomhle filmu asi ti přeživší lidé - nejsou schopni ničeho k čemu je potřeba intelligence, skoro všichni jsou mladí a krásní a nabušení, neroste jim žádné ochlupení, ale zato mají skvěle designované oblečení. Nemohl jsem od toho filmu odtrhnout oči jak mě všechny ty blbosti fascinovaly... :-) ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další z filmů televizní stanice Syfy, v tomto případě bych řekl, že jeden z těch lepších (to ale neznamená, že bych to měl někomu doporučovat). Hlavní devízou filmu budiž zvučné jméno Seana Beana. První polovina je velmi koukatelná, ale bohužel postupně film ztrácí tempo a ke konci už to je obsahově docela prázdná trapárna. Pozor SPOILER - trojice hrdinů si to nakráčí k chamtivému záporákovi jakoby nic, před nosem mu seberou drahocenný prášek a hajdy zpátky do lesa. Záporák je ale potvora nenažraná, a tak se vydá za nimi. A když už je skoro čapne, tak vše vyřeší všudepřítomný (a neprůstřelný) Sean Bean. No, tohle vymyslet věru asi nebolelo :-). Nicméně ty nakažené bestie jsou docela fajn, škoda že těch bitek s nimi nebylo víc. Celkově to je typické televizní béčko, ale viděl jsem už i větší kraviny. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno