foto

Mikael Salomon

  • nar. 24.2.1945 (75 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Big Driver (TV film)
Mrazák
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
Kóma (TV film)
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Ztracená budoucnost (TV film)
2009 Natalee Hollowayová (TV film)
2008 Kmen Andromeda (TV film)
Čtyřicítka na krku (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2004 Prokletí Salemu (TV film)
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
2002 Young Arthur (TV film)
2001 Záblesk z pekel (TV film)
2000 Ten, který přežil (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Povodeň
1993 Sami v poušti

TV seriály

2018 Seal Team 6 (TV seriál)
FUBAR (S02E07)
2017 Dlouhá cesta domů (TV seriál)
Ztracené naděje (E07)
Údolí smrti (E04)
Do neznáma (E03)
Seal Team 6 (TV seriál)
Pokrevní bratři (S01E07)
Zásah (S01E04)
Valor (TV seriál)
Soldier Ready (E03)
The Expanse (TV seriál)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Sedm pohrom (E05)
Powers (TV seriál)
Legacy (S02E10)
Hell Night (S02E03)
Caracas 1967 (S02E01)
2015 Powers (TV seriál)
F@#K the Big Chiller (S01E10)
The Raconteur of the Funeral Circuit (S01E06)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Exodus (S04E03)
2011 Camelot (TV seriál)
Zúčtování (E10)
Bitva o Bardonský průsmyk (E09)
Dlouhá noc (E07)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 Tam někde (TV seriál)
I Want My Toilets (E04)
Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
Sova v trní (S01E03)
Ukradený orel (S01E01)
2004 The Grid (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Rovnováha sil (S01E03)
Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Carentan (E03)
V tajných službách (TV seriál)
V tajných službách (S01E01)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)

Dokumentární

2020 Instrument of Hope

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 Instrument of Hope

Fanoušci tvůrce