foto

Mikael Salomon

  • nar. 24.2.1945 (72 let)
    Kodaň, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Big Driver (TV film)
Mrazák
2012 Drew Peterson: Nedotknutelný (TV film)
Kóma (TV film)
Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2010 Kdo je Clark Rockefeller? (TV film)
Ztracená budoucnost (TV film)
2009 Natalee Hollowayová (TV film)
2008 Čtyřicítka na krku (TV film)
Kmen Andromeda (TV film)
2006 Fallen (TV film)
2004 Prokletí Salemu (TV film)
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
2002 Young Arthur (TV film)
2001 V tajných službách (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Ten, který přežil (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1998 Povodeň
1993 Sami v poušti

TV seriály

2017 Seal Team 6 (TV seriál)
Pokrevní bratři (E07)
Zásah (E04)
The Long Road Home (TV seriál)
The Expanse (TV seriál)
Cascade (S02E10)
The Weeping Somnambulist (S02E09)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Sedm pohrom (E05)
2014 Falling Skies (TV seriál)
Exodus (S04E03)
2011 Camelot (TV seriál)
Reckoning (E10)
The Battle of Bardon Pass (E09)
The Long Night (E07)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2007 V síti CIA (TV seriál)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 Řím (TV seriál)
Kořist (S01E11)
Sova v trní (S01E03)
Ukradený orel (S01E01)
Tam někde (TV seriál)
2004 Grid, The (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
Carentan (E03)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1993 Vesmírní jezdci (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Doctor Zhivago: A Celebration

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace