Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záznam koncertu z pražské Incheba arény z října 2010. Členové skupiny Nightwork o sobě říkají: "Jsme skupina, která se snaží v první řadě rozveselit a pobavit publikum. Důvodem tohoto směru je fakt, že herci/muzikanti inklinují míchat obě profese dohromady a nacpat do vystoupení něco navíc, dobrým modelem se zdá být parta 'polocvoků', kteří se nestydí za svou demenci - lidé se mají alespoň o čem bavit. Od tohoto bodu se odvíjí celá naše snaha jak po stránce koncertní, tak i hudební. Mezi písně, které jsou nejvíce platné tomu, kam směřujeme, patří koleda Vánoční čas, remake písně Včelka Mája a novinka Globální oteplování - Já jsem Gay, která vznikla ve čtyřech jazykových mutacích. Velká část našeho repertoáru je taneční hudba, která je inspirována discofunky ze 70. let, dále písně na africké a jihoamerické motivy a sem tam zabrousíme do operní scény. Písně, které hrajeme, jsou převážně autorské, využívající současná hudební aranžmá a elektronické zvuky." (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Nikomu neberu jeho hudebni vkus, ale tato ucelova komercni rychlokvaska odejde tak rychle jak prisla. S hracskym a muzikantskym umenim to nema mnoho spolecneho, jde jen o show a brzy prijde nejakej jinej cirkus a toto zanikne. A taky se s tim pocita, pac toto je vylozene ucelova zalezitost, komercni ucelovej hudebni projekt., kerej nevznikl nekde v garazi nejakych nadsencu, jako to bva u rockovych kapel, kteri by s tim dobyli svet. Toto je planovanej hudebni projekt stvoren za komercnim ucelem,neco jak Lunetik,Holki apod. Neni nad poctivou muzikanstskou hru,smyslny napady a neco rikajici texty, skladatelsky nadani. A toto s jmenovanym nema nic spolecnyho. Jako dite bych na tom kratkodobe taky mozna ulitnul, ale uz dite nejsem. Jeste ze existuje ten bigbit. Ono napad to ma, ale stupidita Jsem Gay, to mi spis zveda pajsl nez vyvolava nadseni.

kiki95

kiki95 (hodnocení, recenze)

Jediné, co mě mrzí na tomto koncert je, že jsem tam nebyla osobně. Musela to být opravdová show. Vojta je neuvěřitelný zpěvák, myslím že nepotrvá dlouho a jeho přezdívka bude Gott2 a další dlouhý řetěž slavíků bdue přebírat právě on. Co se mi líbí na této skupině je, že se nikde neprezentují jako většina zpěváků, která si udělá jméno Vojtěch Dyk band. Při prvním poslechu mě né všechny písničky zaujaly...ale teď si dovolím tvrdit, že jsem se stala závislákem. Skláním obrovskou poklonu před touto skupinu.

Reklama

Reklama