Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Vinnie_Black 

všechny recenze uživatele

Komentáře k této TV show se dají rozdělit na 2 skupiny. První řve jak je to hrozná kopie, zatímco druhá křičí jak to bez JC a spol. není Top Gear. A já proto říkám-Tohle není Top Gear ale Top Gear USA! Většina hodnotících zkrátka není ochotna přistoupit na fakt že USA je prostě absolutně jiná mentalita, než UK. V takovém případě i chápu odpadová hodnocení. Ale jakmile se naladíte na odlišnou lehce buranskou vlnu tohoto seriálu, užijete si moře zábavy. Ano, není to originál (ani zdaleka) ale pobaví. ()

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

Reklama

riza-do 

všechny recenze uživatele

Hodnotit Top Gear USA (Austrálie, Rusko, Korea atd atd) špatně jen proto, že v nich není britské trio je hodnocení dost zavádějící. Ani americký Top Gear totiž není tak špatný, ač se od prvopočátku snažil zastínit ve "velikosti" svůj britský originál. Jakmile tahle snaha po první sérii utichla a začali se více věnovat tzv. topgearování, stal se z americké verze celkem koukatelný pořad s auty. Bez britského vtipu, samozřejmě. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

fire.wall 

všechny recenze uživatele

Nepovedená kopie opravdového Top Gearu. Bez tří sehraných bavičů, navíc se stejnými vtipy a soutěžemi (nic originálního) to stojí za prd. I stiga tam mají - to už na mě bylo moc a během prvních reklam jsem se rychle přesunul k počítači. Tak to shrnu: staré vtipy, které nejsou dobře podané, nic originálního, o moderátorech ani nechci mluvit - když se na to tak koukam tak už bych to mohl pomalu přepsat na 1 hvězdičku... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama