foto

Zbyněk Merunka

  • nar. 19.12.1950 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Draculův švagr (TV seriál)

Dokumentární

2011 13. komnata Zbyňka Merunky (TV film)
2001 Lesk a bída země České (TV film)

TV pořady

2014 Všechno nejlepší (TV pořad)
2013 Kolik to stojí? (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Prostři pro tři (TV pořad)
2005 Autosalon (TV pořad)
1999 Babeta (TV pořad)
Banánové rybičky (TV pořad)
My rádi jíme (TV pořad)
NASTUPUJE AMFORA (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
Televizní noviny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace