Reklama

Reklama

Top Gear USA

(pořad)
TV spot

Obsahy(1)

Americká kopie slavného britského motoristického pořadu, kterým provází Tanner Foust, Rutledge Wood a Adam Ferrara. (Warle)

Videa (1)

TV spot

Recenze (163)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Tohle není Top Gear. Tohle prostě není verze, která by si zasloužila název skvělého, původního seriálu ze Spojeného království. Top Gear ze Spojených států, je totiž prostě obyčejný seriál o autech. Nic zvláštního, nic jedinečného. A myslím, že kdyby to nemělo prvky, koupené z Anglie (testování aut za 1000 dolarů, jízda celebrity v cenově dostupném autě, The Stig - jaktože se dá Stig koupit?) byla by to ještě navíc extrémně obyčejná show o autech. Ale díky věcem, které koupili v licenci, to na dvě hvězdičky dá. Ale ne na víc. Za jeden díl jsem se zasmála asi dvakrát a to ještě málo. U originálu, umírám smíchy tak čtyřikrát za díl a pořádně se zasměju tak dvacetkrát. Takže pro mě James, Richard, Jeremy a originální The Stig jednoznačně vedou. P.S. Jména moderátorů z Ameriky, jsem si nezapamatovala ani po třech dílech. ()

hiding 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezáživné nevtipné a americké takže asi tak nanejvýš ta jedna hvězda Trošku bych to přirovnal k Červenému Trpaslíku USA = anglický(originál) = výtečný Americké napodobení = odpad ()

Reklama

Mandalorian odpad!

všechny recenze uživatele

"Jedu s autem a ono má řadicí páku. díívnýýý." "Angličani fuj... Angličani ble... Angličani ne..." Krutě antianglickej humus, kterej v jednu chvíli tvrdí, že je to auto super. Pak zas ne, pak jo, pak ne, pak jo a pak ne, protože je anglický. Vrchol ubohosti k nám pro změnu přišel z USA. Čemu se divím ? Ničemu. Silácký keci od země, která umí z 95% stavět auta s VELKOU V8 vpředu a náhonem na zadek. ()

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak USA Top Gear nemá na ten gritský ani po kotníky.Vždyt ten humor není snad ani k smíchu ...to je spíš k pláči ...už jen to jak se snaží napodobovat a vše věrně kopírovat a opičit se po britském top gearu mě děsí....Je to opravdu ubohost že Američané nedokážou vymyslet něco svého.Měli by se stydět a je to opravdu ostuda pro celé USA... ()

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Není to až takové peklo, jak tu spousta lidí tvrdí. Samozřejmě, že Top Gear je jen jeden a nikdy se mu nic podobného rovnat nemůže, ale pokud se na TG US koukám jako na Automoto Revue, pak je to občas celkem i sranda. Jediný schopný z té slavné trojky je jen Tanner, který to víceméně táhne (a kvůli kterému se na to dá koukat). Dost mi ale vadí americký syndrom "most powerful / demanding / dangerous / whatever in the world", kde "world" přirozeně znamená USA. Každopádně jako filler, než vyjde nová řada Top Gearu, dobrý. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama